En veloverstået generalforsamling

Generalforsamling med priser, foredrag og netværk

Tirsdag den 19. maj afholdt vi generalforsamling i Erhvervssammenslutningen. Albertslund Kommunes kantine dannede rammerne om arrangementet, hvor knap 60 deltagere var mødt op for at høre om året der gik, og hvad fremtiden bringer for medlemmerne. Efter en kort beretning fra formand Jens Sørensen, der blandt andet kunne konstatere, at deltagerantallet ved netværksarrangementerne stiger flot, blev regnskaberne gennemgået. Også her kunne Erhvervssammenslutningens bestyrelse berette, at alt går efter planen, og at de forgangne års investeringer nu begynder at bære frugt. Medlemstallet er nu oppe på 220 medlemmer, hvilket svarer til en tilgang på 1 medlemsvirksomhed om ugen i de forgangne 2 år.

Aftenen bød også på to prisuddelinger. Ungdomsprisen, som vi uddeler i samarbejder med Danske Bank til en ung medarbejder, der har ydet en særlig indsats i sit arbejde samt Hverveprisen, som går til det medlem, der har skaffet flest nye medlemmer til netværket i det forgange år.

Ungdomsprisen gik i år til kok Michael Klitmose fra Glostrup Park Hotel, der blev belønnet med 10.000 kroner for at gå til alle sine opgaver og udfordringer med en entusiasme, som hans chef, Sune Lauren ikke har set før i sine 7 år som køkkenchef . Hverveprisen på 5.000 kroner til en gourmetmiddag gik til Bo Aabech fra Online Supplies for at have skaffet 7 nye medlemmer til netværket.

Hvad kan dit firma lære af Irma?

Vanen tro bød generalforsamlingen også på et spændende foredrag, denne gang med tidligere direktør i Irma, Alfred Josefsen. På underholdende vis han fik videregivet sit syn på fremtidens ledelse, der i hans optik handler om mennesker, anerkendelse, kompetencer og tillid, en ledelsesstil han selv havde stor succes med i sin tid hos Irma. Til stor inspiration for de fremmødte, formidlede Alfred sine budskaber på en levende facon, hvor alt lige fra ølkasser og navneskilte blev taget flittig i brug, og den efterfølgende spørgerunde bød da også på interessante spørgsmål og supplerende betragtninger fra medlemmerne. Eftermiddagen blev rundet af med en middag, hvor medlemmerne fik netværket med hinanden, hvilket de efterhånden er blevet rigtig gode til efter at have været med til netværkets mange arrangementer i årenes løb. Alt i alt en ganske vellykket aften, der fik sat tankerne i gang og smilebåndende på overarbejde.

Udgivet d. 20. maj 2015