Tillykke til Bo Aabech med årets hvervepris

Vi har netop overstået vores generalforsamling, hvor prisen som årets hverver gik til Bo Aabech fra Online Supplies. Bo skaffede os 7 nye medlemsvirksomheder, og vandt dermed prisen på 5.000 kroner til en gourmetmiddag. Tillykke herfra.

Da vi oplevede stor opbakning og samarbejdsvillighed fra mange af vores medlemmer, der sammenlagt skaffede os 18 nye medlemmer, igangsætter vi derfor hvervekampagne 2016 allerede nu. Så vil du vinde prisen på de 5.000 kroner ved vores generalforsamling i 2016, så er det bestemt ikke for tidligt, at begynde at sprede budskabet om vores arbejde og arrangementer.

Sådan gør du

Konkurrencen om at blive årets hverver løber frem til og med den 30. april 2016. Når du finder en virksomhed, der er interesseret i at blive medlem, sender du en mail til info@erhvervssammenslutningen.dk, hvori du oplyser virksomhedens navn samt kontaktinformation på den person, du har talt med. Vi kontakter efterfølgende virksomheden, og melder de sig ind, deltager du automatisk i konkurrencen. Men husk, det skal være en virksomhed, der er bosiddende i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk eller Albertslund.

Hvad kan du friste med?

For at overbevise et potentielt medlem om vores fordele, kan du blandt andet fortælle om de oplevelser, du selv har med netværket. Men du kan også fortælle, at vi har mere end 200 medlemsvirksomheder, ca. 20 arrangementer om året og en lang række attraktive medlemstilbud. Og så kan du friste med, at et medlemskab kun koster 2.000 kr. ex. moms om året.

Har du brug for kampagnefoldere, som du kan dele ud, så er du velkommen til at kontakte os, vi har fyldt lageret op!

Vi glæder os til at vokse sammen med dig!

Udgivet d. 20. maj 2015