Få kunder i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund

Har du interesse i at få kunder fra erhvervslivet i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, så kan du med et medlemskab i Erhvervssammenslutningen opnå mange fordele for kun 3000 kroner om året.

Netværk

Som medlem bliver du del af et stærkt lokalt erhvervsnetværk, som kan bane vejen for nye kunder og potentielle samarbejdspartnere. Vores medlemmer er rigtig gode til at gøre forretning med hinanden, men også gode til at anbefale hinanden til andre. Det gør os til et effektivt netværk hvor tillid og relationer opbygges og ses på bundlinjen.

Arrangementer

Vi tilbyder cirka 20 arrangementer om året, hvor du kan få styrket din faglighed og møde de andre medlemmer. Som medlem kan du også påvirke de emner, der tages op – fortæl os, hvad du gerne vil vide mere om. Derudover kan du, som medlem, selv være vært for et arrangement, hvor du kan formidle netop din virksomheds viden og kompetencer til de andre medlemmer i netværket.

Medlemsrabatter

Du kan få og give særlige medlemsfordele i form af rabatter og invitationer. Tilbuddene markedsføres her på siden og kan ses af mere end 250 erhvervsdrivende fra kommunerne. På den måde er det muligt at sælge dine produkter eller ydelser direkte til netværkets medlemmer eller få fordel af tilbud, som andre medlemmer eller samarbejdspartnere tilbyder.

Online debatforum

I vores online debatforum kan du som medlem gå i dialog med os og netværkets medlemmer døgnet rundt. Her kan du stille spørgsmål, sende forespørgsler, dele nyheder eller viden. Dermed har du altid et stærkt lokalt netværk tilgængeligt, som alle har samme interesse i at fremme erhvervslivet lokalt.

Kommunal dialog

Vi har altid for øje at forbedre vilkårene for de erhvervsdrivende i området. Derfor bliver du som medlem også taget alvorlig, når du henvender dig med politiske spørgsmål eller problemstillinger. Vi er i dialog med de politiske beslutningstagere, og vi inviterer løbende vores medlemmer til politiske spørgerunder, hvor det er muligt at gå i dialog med kommunaldirektørerne og andre beslutningstagere.