Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab, skal du først og fremmest vide, at vi er kede af, du forlader os. Dernæst skal du vide, at du altid er velkommen tilbage, såfremt din virksomhed opfylder kriterierne for et medlemskab.

Et medlemskab er fortløbende, og faktureres hvert år i januar. En udmeldelse skal finde sted med 3 måneders varsel til en 1. januar. Opsigelsen skal ske skriftligt til sekretariatet på mail info@erhvervssammenslutningen.dk.

Fik du ikke nok ud af netværket?

En af de hyppigste årsager til, at medlemmer vælger at forlade os, er “mangel på tid”. Men hvad mange glemmer er, at den tid, man investerer i et netværk ofte fører til, at man som menneske dels bliver klogere på en lang række faglige områder, og dermed står stærkere i forhold til konkurrenterne, og dels at den virksomhed, man repræsenterer, bliver anbefalet vidt og bred af de andre medlemmer. Og det kan ses på bundlinjen!

Men ting tager tid, og man får ikke noget ud af at være medlem af et netværk, uden at deltage aktivt. Det er som et fitnessmedlemsskab – det virker bedst, hvis man kommer! Så overvej lige en ekstra gang, om du skal give det hele en chance mere, inden du sender din opsigelse.