Lokalt erhvervsnetværk i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund

Har du interesse i at få kunder fra erhvervslivet i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, så kan du med et medlemskab i Erhvervssammenslutningen opnå mange fordele for kun 3000 kroner om året.

Netværk

Som medlem bliver du del af et stærkt lokalt erhvervsnetværk, som kan bane vejen for nye kunder og potentielle samarbejdspartnere. Vores medlemmer er rigtig gode til at gøre forretning med hinanden, men også gode til at anbefale hinanden til andre. Det gør os til et lokalt stærkt og effektivt netværk, hvor tillid og relationer opbygges og ses på bundlinjen.

Arrangementer

Vi tilbyder cirka 20 arrangementer om året, hvor du kan få styrket din faglighed og møde de andre medlemmer. Som medlem kan du også påvirke de emner, der tages op – fortæl os, hvad du gerne vil vide mere om. Derudover kan du, som medlem, selv være vært for et arrangement, hvor du kan formidle netop din virksomheds viden og kompetencer til de andre medlemmer i netværket.

Kommunal dialog

Vi har altid for øje at forbedre vilkårene for de erhvervsdrivende i lokalområdet. Derfor bliver du som medlem også taget alvorlig, hvis du henvender dig med politiske spørgsmål eller problemstillinger. Vi er i dialog med de politiske beslutningstagere, og vi inviterer løbende vores medlemmer til politiske spørgerunder, hvor det er muligt, at gå i dialog med kommunaldirektørerne og andre beslutningstagere.

Medlemsrabatter

Du kan få og give særlige medlemsfordele i form af rabatter og invitationer. Tilbuddene markedsføres her på siden og kan ses af næsten 200 erhvervsdrivende fra kommunerne. På den måde er det muligt at tilbyde dine produkter eller ydelser direkte til netværkets medlemmer eller få fordel af tilbud, som andre medlemmer eller samarbejdspartnere tilbyder.


Sociale medier

Erhvervssammenslutningen benytter diverse SoMe platforme til deling af informationer omkring vores nyheder og arrangementer. Du finder os både på Facebook og LinkedIn.

Bliv medlem nu

Derfor skal du være med i Erhvervssammenslutningen. Masser af glade mennesker, god underholdning og faglig input. Vil du være med i fællesskabet, så meld dig ind i netværket.