Erhvervssammenslutningen er et netværk, der spænder vidt, når det gælder forskellige brancher i erhvervslivet. Det ser vi som en enorm styrke. Nedenfor har vi samlet udtalelser fra vores medlemmer, så du har mulighed for at få et indtryk af, hvilke værdi det giver for de enkelte virksomheder at være en del af Erhvervssammenslutningen.
"Det er inspirerende og gode arrangementer og selv i en travl hverdag, giver man sig tid til at deltage. Og hver gang er indholdet vældigt godt, og snakken med de andre medlemmer er givtig. Det er en god tidsmæssig investering."
Wivi H. Larsen - Ret & Råd
"Jeg får inspiration fra arrangementer med gode indlæg, der er med til at udvikle mig som leder. Derudover møder jeg andre forretningsfolk, som jeg kan skabe fortrolighed og udveksle erfaringer med. Som om det ikke var nok, har jeg tjent medlemskabet ind 200 gange inden for det første år. Det er sket gennem ordrer fra medlemmernes netværk, der jo er kæmpe stort."
Jan Grubak - E-supplies
"Jeg har haft stor glæde af netværksmøderne. Erhvervssammenslutningen har givet mange gode kontakter og dermed muligheder. Arrangementerne med forskelligt fagligt indhold har været super inspirerende og i flere tilfælde meget morsomme. Erhvervssammenslutningen rammer plet hver gang."
Søren Christensen - Arbejdernes Landsbank A/S