Vinderen af Ungdomsprisen 2015

Lykkelige Lykkebæk

Ungdomsprisen på 10.000 kroner uddeles årligt af Erhvervssammenslutningen i samarbejde med Danske Bank til en ung medarbejder, der yder noget særligt på sin arbejdsplads. I år gik prisen til Michael Klitmose Lykkebæk, der til daglig er ansat som kok på Glostrup Park Hotel.

Michael har været en fantastisk kokkeelev på Glostrup Park Hotel og har fra første dag været super pligtopfyldende, præcis og 100 % klar over, hvad han  står for som menneske og som elev. Han er gået til alle de opgaver og udfordringer, han er blevet stillet med en entusiasme, som køkkenchef Sune Lauren ikke har set før i sine 7 år som køkkenchef . Og det netop også derfor, at Sune valgte at indstille Michael til prisen.

Michael har uden at have en eneste sygedag formået at gå igennem en uddannelse på 3 ½ år med praktik og skoleperioder. Han er ikke på et eneste tidspunkt kommet så meget som 1 minut for sent, hverken i skolen eller på jobbet. Sune spurgte ham engang, om hvordan han som den eneste kunne komme til tiden til alle sine timer på Hotel- og restaurant skolen, hvortil han svarede: ”Det er da ikke så svært, det er jo bare et spørgsmål om gerne at ville overholde sine aftaler”.

Michael er super vellidt hos alle sine kollegaer, kokke som tjener, og er en person, som de andre elever er gået til med spørgsmål og udfordringer, som han til hver en tid enten har kunne hjælpe dem med eller vise hvordan, de skulle udføres.

Michael afsluttede afsluttet sin elevtid den 31/3 2015, og blev efterfølgende ansat som kok med det samme! Og vi skylde nok at sige, at han afsluttede sine eksaminer med karakterne 12-12-12-10, som udløser en sølvmedalje fra Hotel- og restaurant skolen.  En præstation som endnu en gang understreger, hvor top professionelt han er gået til sin rolle som kokkeelev på Glostrup Park Hotel.

Stor tillykke herfra.

Udgivet d. 20. maj 2015