Ny app til Erhvervssammenslutningens medlemmer

Sidst i marts præsenterede bestyrelsen på et netværksmøde på Vallensbæk Rådhus en ny app, som medlemmerne skal til at lære at bruge.

-Vores nye app har potentiale til at forvandle vores måde at forbinde, dele viden og skabe muligheder i Erhvervssammenslutningen på, siger Anders T. Johansen formand for Erhvervssammenslutningen.

App’en har en lang række funktioner som arrangementer, kalenderoversigt og en oversigt med virksomheder og personer mv. På sigt kommer der flere funktioner som f.eks. chatroom.

En af de funktioner, der gør en forskel er muligheden for at uploade et billede og skrive noget om ens person. Det er også muligt at tilføje andre medlemmer som favoritter.

Derfor skal alle medlemmer ind i app’en og tilføje de oplysninger, man synes er nødvendige for at kunne præsentere sig selv og sin virksomhed på bedst mulig måde overfor de andre medlemmer.

Alle virksomheder og medlemmer er oprettet i app’en. Første gang du logger dig ind i app’en, så er Login din mail og Password er ‘erhverv’.

Selvom at App’en er rimelig intuitiv, anbefaler vi, at du følger vores introduktion i denne Power Point præsentation: https://erhvervssammenslutningen.dk/wp-content/uploads/2024/04/ES-Netvaerksapp.pptx

Hvis du hellere vil bruge en computer til at oprette din profil mv., så kan du logge ind på: https://erhvervssammenslutningen.netvaerk.biz/home/networkindex/5

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med app’en, så kontakt bestyrelsesmedlem Kenneth Reinewald Christensen på mail kenneth@thisisbob.dk

Udgivet d. 4. april 2024