Netværksmøde om Employer Branding

D. 13. september var 22 medlemmer og gæster stået tidligt op for at deltage i netværksmødet om Employer Branding. Kl. 8.00 startede mødet i Sallie’s Race Lounge, der ligger i Racehall København A/S’s bygning.

Her bød indehaver af Wittrup Motel og Sallie’s Restaurant & Snack Bar, Claus Bach Hansen, velkommen. Herefter viste han rundt i Racehalls hal med gokart baner og i den flotte restaurant i ægte 50’er stil.

Mens der blev budt på lækker morgenmad gik dagens foredragsholder, Michael Danielsen fra Future Management, i gang med sit indlæg om Employer Branding:

Forudsigelsen er, at der kommer til at mangle op mod 100.000 faglærte. Derfor bliver Employer Branding kun mere og mere vigtigt, for at tiltrækker og fastholder medarbejdere i et presset arbejdsmarked, specielt blandt den yngre generation.

Michael Danielsen gennemgik hvad der skal til, for at tiltrække nye medarbejdere, og kom med meget konkrete tips til at komme i gang. Samtidig var der en god debat om emnet, som mange fik et godt udbytte ud af. Det var helt sikkert med til at give deltagerne noget med hjem og tænke over.

Vil du se hele præsentationen, så klik på billedet herunder 👇

Efter Michael Danielsens indlæg blev deltagerne inddelt i grupper, hvor diskussionen fortsatte lystigt. Her blev der talt om Employer Branding og medlemmernes erfaring med Employer Branding, mens der var rig mulighed for at netværke med hinanden.

Bo Kristiansen var facilitator på netværksmødet.

Tak til både Wittrup Motel og Racehall København for at lægge lokaler til…og for den fine goodiebag. 

HUSK næste netværksmøde er 11. oktober – TILMELD DIG HER

Udgivet d. 14. september 2022