Et brag af en nytårskur…

På den sidste dag i januar mødte ca. 115 medlemmer op til årets nytårskur på Hotel Scandic i Glostrup.

Og sikke en nytårskur det blev med lækker brunch, masser af grin, brugbar viden om ledelse og ikke mindst mulighed for at netværke.

Mens medlemmerne nød den lækre brunch gjorde Erhvervssammenslutningens formand, André Kowalczyk, status over 2022.

2022 var et år, der begyndte med corona – og derfor med corona-arrangementer, dvs. arrangementer på Teams. Men heldigvis vendte det, Danmark åbnede op og Erhvervssammenslutningen vendte tilbage med fuld styrke.

Læs hele formadens tale her

Herefter blev det tid til dagen foredragsholder, Nils Villemoes.

Nils Villemoes leverede et brag af et foredrag, hvor han tog komplekse problemstillinger om ledelse og strategi ned i øjenhøjde, gjorde det forståeligt for alle samtidig med at alle morede sig højlydt. Nils Villemoes er en sand mester i brugen af det danske sprog og det fik salen til at bryde ud i latter flere gange undervejs.

Selvom der var mange grin, gav foredraget også indsigt i ledelse som et værktøj til at skabe de rigtige rammer for samarbejde. F.eks. disse pointer:

Om vækst: “Vi mangler ikke noget! Vi mangler nogen, der mangler noget!” I hungren efter vækst, har vi overhalet efterspørgslen og betaler pt. prisen for det, bl.a. gennem inflationen.

Om systemer, processer og rammer: De er vigtige, men de kan i sig selv ikke løse opgaver. “Mennesker løser opgaver”

Om ledelse: Ledere skal sikre, at strategien kan omsættes til noget konkret for “synergien” (energien fra alle bidragsydere i virksomheden) skal sikre at energien anvendes på at levere konkrete indsatser til strategien.

Tak til alle der deltog og var med til at gøre Nytårskuren 2023 til en festlig start på året!

Fotograf Jesper Michael Koefoed, Koefoed Kommunikation, har taget en række billeder fra arrangementet – se dem herunder 👇

Udgivet d. 2. februar 2023