Ungdomsprisen gik til Jannick Fütterer fra Carglass

Ungdomsprisen på 10.000 kroner uddeles årligt af Erhvervssammenslutningen i samarbejde med Danske Bank til en ung medarbejder, der yder noget særligt på sin arbejdsplads. I år gik prisen til Jannick Fütterer, der til daglig er montør i Brøndby-virksomheden Carglass.

Jannick er 21 år gammel og siger selv, at han elsker sit arbejde for Carglass, som han anser for en fantastisk arbejdsplads med et godt team af kolleger, som ikke bare sætter pris på det arbejde, de udfører, men også roser hinanden for det, de laver. Det vigtigste for Jannick er dog, at hans arbejde er 100% i orden og at kunden er 100% tilfreds. Og hvis det betyder, at man skal arbejde i weekenden eller overarbejde, gør han det med glæde. Han går desuden meget op i, at arbejdspladsen er ren og pæn, da det ifølge Jannick skaber et bedre arbejdsmiljø og dermed mere lyst til at give sig det ekstra.Jannick er ikke bange for at svinge kosten eller gå en tur med vaskemaskinen, for et rent og pænt værksted signalerer nemlig også, at man passer på kundens biler.

Det der især udmærker Jannick er, at han lever og ånder for sit arbejde. Han satser stærkt på at stille op til konkurrencen BOB (Best of Belron), som er Danmarksmesterskaberne i rudeskift og reparationer. Det kræver dog en vis disciplin og træning i at gøre det 100% rigtig hver gang, så med et smil på læben ser Jannick sit arbejde som en leg.

Stor tillykke herfra.

Udgivet d. 27. maj 2014