Ungdomsprisen 2020 går til…

Hvert år uddeler Erhvervssammenslutningen Ungdomsprisen i samarbejde med prisens sponsor, Danske Bank.

Prisen gives for at påskønne unge ambitiøse medarbejdere ansat i virksomheder, der er hjemmehørende i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk eller Albertslund kommune

Vinderen af Ungdomsprisen 2020 blev Magnus Rørby fra FrokostExpressen. Med prisen følger en check på 10.000 kroner, der er sponsoreret af Danske Bank, der denne gang blev overrakt af Søren Herskind, Relationship manager.

Det var Dennis Hansen, Indehaver og Marc Jægen, Souschef fra FrokostExpressen, der har indstillet Magnus til prisen. Her er deres motivation for indstillingen:

“Magnus har aldrig sat spørgsmålstegn ved en arbejdsopgave, som er blevet kastet efter ham uanset, hvad det har været af spændende og alternative opgaver – også udover hans almindelige arbejde.

Magnus møder før hans arbejdstid starter hver morgen for at være foran og går altid senere hjem end han skal selv, hvis man prøver og smide ham ud af døren, når han i princippet har fri.

Magnus har et gå-på-mod, der siger spar-to og er en uundværlig medarbejder hos os og vi sætter stor pris på at der findes så engagerede medarbejdere som ham.
Derudover så er han trofast, loyal og positiv igennem selv de sværeste tider.

Magnus fortjener om nogen at vinde en sådan pris for det arbejde han udfører, og vi ved at alle ansatte her i FrokostExpressen ville være enig i at han fortjener dette skulderklap.”

Stort tillykke til Magnus.

Af Michael Odsgard

Foto: Jesper Koefoed

Udgivet d. 25. september 2020