Tillykke til årets Ungdomsprisvinder

Hvert år ved vores generalforsamling uddeler vi i samarbejde med Danske Bank en Ungdomspris på 10.000 kroner. Prisen givers til en ung medarbejder ung medarbejder under 25 år, som:

I år gik prisen til 19-årige Clara Lund-Christensen, der til daglig er kunderådgiver-trainee i TimeGruppen.

Clara blev ansat som piccoline i TimeGruppen i august 2015, hvor hun allerede fra første dag var meget pligtopfyldende og punktlig og gik til alle opgaver, selv kaffebrygning, med en enorm entusiasme, som ikke er set før.

Claras første arbejdsdag startede ellers ikke så heldigt – set med chefens øjne – for ved den mundtlige introduktion til sine arbejdsopgaver gabte Clara meget åbenlyst, mange gange, og hendes daværende chef tænkte ’åh nej, vi har fået en sløv bavian’. Men det viste sig, at der slet ikke var grund til bekymring. Allerede dagen efter var Clara i gang med at farvesortere og omorganisere lageret for kontorartikler, en opgave hun i øvrigt selv påtog sig, fordi det skulle da se pænt og ordentligt ud! Det var dér, chefen kom i tanker om, at Clara i sin ansøgning havde skrevet, ” Jeg foretrækker at lære tingene ved at gøre dem – ikke høre om dem.”  Og siden den dag tog Clara selv teten og bad aldrig om hjælp, men løste de opgaver, hun med egne øje kunne se, der skulle løses – og det var vel at mærke mange flere opgaver end dem, der var forventet af hende. Og det kendetegner i den grad Clara, som den utrolig initiativrige, modne og viljestærke pige, som alle i TimeGruppen kender hende for.

Da Clara besluttede sig for at søge videre i sin karriere, var det til stor skuffelse for alle ansatte. Der blev spekuleret i, hvordan man dog kunne få Clara til at blive, for sådan en stjerne slipper man ikke. Clara havde allerede fået andre jobtilbud, så der skulle tænkes hurtigt.

I TimeGruppens forsikringsmæglerafdeling, TimeRisk, tænke de hurtigt og besluttede sig for at ansætte Clara i en trainee stilling som kunderådgiver.  Det var et ret stort skridt at gå fra et piccolinejob direkte ind i en erhvervsforsikrings virksomhed, som man på ingen måde havde haft berøring med. Her var tale om rigtig store summer, og der var ikke plads til fejl.  Men for Clara var det en udfordring, som hun angreb lige på og hårdt, og her hjalp det hende, at hun har et stort fighter-gen.

TimeGruppen har i skrivende stund haft fornøjelsen af Clara i et par måneder, og de er yderst imponerede over den unge kvindes arbejdsindsats. For nylig sendte Clara følgende mail til sin chef, som vist siger det meste om det scoop, TimeGruppen har gjort ved at få Clara ombord.

”Hej chef, mit skrivebord er ved at være tomt, så vil I ikke sende nogle flere opgaver over til mig?” Ja det er jo en arbejdsgivers drøm, så stort tillykke til Clara herfra.

Foto: Jesper Koefoed, www.koefoedfotografi.dk
Udgivet d. 17. maj 2016