Responsor IT – Nyt medlem

Velkommen til Responsor IT, der har valgt at bruge pinsen til at melde sig ind i Erhverssammenslutningen. Det er vi naturligvis meget glade for. PÅ deres hjemmeside skriver de:

“Vi har specialiseret os i at udvikle, drifte og vedligeholde systemer for små og mellemstore virksomheder, som ikke har egen IT-afdeling.
Vores kunder er hovedsagelig private virksomheder fordelt på mange brancher: liberale erhverv herunder advokatkontorer og finansieringsrådgivere, service- og håndværksvirksomheder designvirksomheder, tegnestuer, service- og håndværksvirksomheder, Finans og handelsvirksomheder.
80 % af vores support foregår via telefon og avancerede fjernbetjeningssystemer. Det betyder at vi kan fakturere opgaver ned til et kvarters varighed og at du undgår at betale kørselsudgifter.

Når der er brug for det stiller vi selvfølgelig op hos jer.Vi stilbyder små og mellemstore virksomheder IT-løsninger, der teknologisk er på højde med de største virksomheder, når det drejer sig om kvalitet, skalerbarhed og sikkerhed. Det er fuldt ud muligt i dag, endda til en rimelig pris.”

Vi glæde os til at møde direktør Henrik Nielsen ved vores arrangementer fremover.

Udgivet d. 10. juni 2014