Rejsegilde for Glostrup Park Hotel

Glostrup Park Hotel serverede røde pølser og taler, da der fredag i sidste uge blev holdt rejsegilde for hotellets nye konferencecenter

Mikael Melander var fredag i sidste uge en stolt direktør for Glostrup Park Hotel – en af Erhvervssammenslutningens medlemsvirksomheder. Han kunne fortælle, at hotellets konferencecenter åbner sidst på efteråret, og at der allerede er booket 30 procent af kapaciteten i bygningen, der uden indretning koster 55 millioner kroner cirka i sig selv.

Bestyrelsesformand for Glostrup Park Hotel, Poul Christensen, sagde i sin tale, at byggeriet af konferencecentret muligvis har den højeste kvadratmeterpris i Danmark.
“Det er en unik bygning, og vi glæder os til at præsentere den også for Glostrups borgere, da den skal have en lokal forankring, ligesom Restaurant Byparken havde”, sagde Poul Christensen og røbede, at byggeriet da også havde været meget krævende.
“Man skulle somme tider tro, at beskyttelseshjelme også var en god idé på byggemøderne. Men når det hele er færdigt, kan vi være meget stolte”

Viceborgmester i Glostrup, Flemming Ørhem fra Dansk Folkeparti.
-“Vi var først imod idéen, men nu kan vi se, at det hele bliver meget flot, og jeg tror og håber, at Glostrups borgere og erhvervsliv vil tage konferencecentret til sig og opfatte det på samme måde som Restaurant Byparken, der var en del af Glostrups lokalånd”, sagde Ørhem.

Kommunaldirektør Morten Winge sagde:
“Jeg glæder mig over, at Glostrup får et så godt hotel og konferencecenter. Sammen med letbanen eksempelvis peger byggeriet her på, at Glostrup er en by i fremgang.”
I Erhvervssammenslutningen kan vi afsløre, at vi arbejder på at afholde et arrangement i samarbejde med Glostrup Park Hotel, når de nye lokaler står klar, så alle vores medlemmer kan se og vurdere de nye faciliteter med egne øjne.

 

Kilde: folkdebaldet

Udgivet d. 8. april 2014