Posterne er fordelt i bestyrelsen

Erhvervssammenslutningen har fået ny formand i skikkelse af Anders T. Johansen. Han har siddet i bestyrelsen og været Næstformand i en årrække, så da André Kowalczyk i sommer af personlige årsager ønskede at trække sig som formand og træde ud af bestyrelsen, var Anders det naturlige valg.

Helle Groth Christensen er ny Næstformand og Kenneth Waagenes fortsætter som kasserer.

Bestyrelsen består desuden af Bo Kristiansen, Hellebeth Hansen samt de nyvalgte fra generalforsamlingen i maj Jane Buntzen og Kenneth Reinwald Christensen, som du kan læse mere om herunder:

Om Jane Buntzen

Det er et år siden, at Jane meldte sig ind i Erhvervssammenslutningen efter Erhvervskonferencen 2022. Hun har både virksomhed og bopæl i Brøndby og er med i flere erhvervsnetværk, men vil også gerne mødes og sparre med virksomheder i nærområdet.
Jane vil gerne være med til at fremme relationer, videndeling og nye netværksarrangementer i netværket.

”Jeg kunne godt tænke mig, at endnu flere medlemmer får lyst til at være en aktiv del af fællesskabet og deltage i Erhvervskonferencen og de mange nye foredrag, netværksmøder og sociale arrangementer, som vi er i gang med at planlægge.”

Jane ser frem til at være med til at skabe nye og spændende tilbud til medlemmerne – også gerne flere arrangementer, der kan inspirere til nye og mere bæredygtige måder at arbejde på.

Jane er selvstændig erhvervscoach og hjælper medarbejdere, ledere og teams med at gøre arbejdsdagen mere produktiv og mindre stressende. Hun arbejder med det, hun kalder mental grøn omstilling eller indre bæredygtighed.


Om Kenneth Reinwald Christensen


Kenneth har været medlem af Erhvervssammenslutningen siden 2021. Han er opvokset på Vestegnen og er i dag partner i ’This is Bob’, der hjælper virksomheder med LinkedIn. Han har tidligere arbejdet med kunderejser og web. Han ser det derfor, som en helt naturlig del at være medlem og nu også bestyrelsesmedlem af det lokale netværk

“Jeg lagde mærke til Erhvervssammenslutningen, da jeg gik selvstændig tilbage i 2019 og tænkte det som Vestegnens erhvervsnetværk. Med en hjerne som konstant producere nye kreative idéer og andre måder at tilgå tingene på, fik jeg hele tiden nye input til, hvordan dette netværk kunne blive endnu bedre og endnu stærkere. Derfor faldt det mig naturligt at stille op som bestyrelsesmedlem.

” Jeg ser det som et kæmpe privilegium at få lov til at prøve at gøre en forskel for de virksomheder, der er i netværket. Jeg håber, at jeg med min baggrund kan bidrage med at stille netværket stærkere og bedre.

Se hele bestyrelsen nedenfor.

Udgivet d. 15. september 2023