Omstillingspujlen på 90 mio: Sådan søger du

I sidste uge kunne vi på glædelig vis løfte sløret for, at en ny ansøgningsrunde til omstillingspuljen igen er åben. Ansøgningsfrist er 8. marts.

Alle kan ansøge

Omstillingspuljen har til formål at give tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. Puljen, der er blevet uddelt af én gang før, er igen åben for ansøgninger fra 8. februar til 8. marts 2022.

Alle typer virksomheder kan ansøge, men de hårdest ramte brancher er stadig i fokus. Virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi, som eksempelvis konferencecentre, restauranter og hoteller, er blandt de hårdest ramte brancher og opfordres til at ansøge om en del af omstillingspuljen.

Puljen er dog i ligeså høj grad et værktøj til at hjælpe alle typer kriseramte virksomheder. Ambitionen er at puljen skal komme alle hårdt ramte virksomheder til gode, også udenfor turisme- og oplevelsesbranchen.

Hvad ansøger man om?

Et tilskud fra puljen kan anvendes til omstilling via kompetence- eller uddannelsesløft, digital og grøn omstilling eller omstilling til at afsætte produkter og services på nye markeder. Konkret kan man derfor ansøge om tre forskellige ydelser/services:

Ansøgningen kan indeholde alle tre ydelser/services.

Adgangskrav til Omstillingspuljen

Som virksomhed skal du opfylde nedenstående adgangskrav for at være i målgruppen:

Der kan søges om tilskud fra 250.000 kr. og op til 1,5 mio. kr. alt afhængig af virksomhedens størrelse.

Se webinar om ansøgningsproces

Erhvervshus Hovedstaden ved, hvor kompleks en ansøgningsproces kan være. Derfor har de som et led i oplysningen inviteret alle interesserede til et webinar, der forklarer ansøgningsprocessen. På webinaret kan du høre om adgangskrav til puljen, få tips til den gode ansøgning og få inspiration fra tidligere cases.

Webinar: 24. februar 2022, kl. 09:00 – 10:00. Deltagelse er gratis.

Udgivet d. 11. februar 2022