[vc_row css=”.vc_custom_1462227863601{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Giv og du skal få

 

En gang om måneden inviterer vi til netværksmøde. Her har vi tilknyttet erfarne facilitatorer, der fra gang til gang tilrettelægger mødernes indhold. Fælles for alle netværksmøderne er, at der er fokus på at opbygge relationer og netværk blandt deltagerne. Det, mener vi, skaber de bedste odds for, at vores medlemmer handler sammen og anbefaler hinandens virksomheder.

Der er ingen mødepligt til netværksmøderne, ligesom der heller ikke er begrænsninger på, hvor mange fra samme brancher, der må være repræsenteret.

Vores netværksmøder er ganske uformelle. Der stilles ingen krav til medlemmerne om, at de fra gang til gang skal præstere ved at skaffe leads eller arrangere one2one-møder, men for dem der gerne vil, er der naturligvis plads til det. Det giver sig selv, at jo mere arbejde, den enkelte lægger i det, jo større udbytte får han eller hun. Netværksmøderne holdes på skift hos medlemsvirksomheder, som dermed kan vise sine lokaler frem og præsentere sine ydelser for de andre medlemmer.

Ved netværksmøderne er du altid velkommen som gæst. Så kan du se, om vores stil og medlemskare passer til dit temperament og dine behov. Vil du med som gæst, så send blot en mail til info@erhvervssammenslutningen.dk.

Vores eneste krav til dig er er, at du skal arbejde i en virksomhed, der ligger i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk eller Albertslund – eller du skal være virksomhedsejer af en virksomhed i en anden kommune, men være privat bosiddende i en af de fire kommuner.

Her kan du se de emner, vi tidligere har taget op på netværksmøderne.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]