Netværksmøde med fokus på at skabe ambassadører

Som tidligere nævnt vil vi resten af året have fokus på vores klassiske netværksarrangementer, der har til formål at skabe relationer mellem jer medlemmer. 

16. august var seneste skud på stammen, hvor 24 medlemmer trodsede varmen og mødte op for at lære, at blive bedre til, at netværke og til at skabe ambassadører for virksomheden. 

Nykredits Erhvervskundechef, Thomas Ankjær, startede med at præsentere Nykredit og de fordele, det giver, at Nykredit er ejet af en forening.

Det har høj værdi, at kunne mødes med så mange lokale erhvervsdrivende. I en stadigt mere globaliseret verden er det stærkt at opleve værdierne i det lokale netværk. Det glæder vi os til at bygge videre på” udtaler Erhvervskundechef Thomas Ankjær fra Nykredit

Herefter tog Bo Kristiansen over og førte deltagerne igennem en workshop om at bliver bedre til at præsentere sig selv og sin virksomhed. Men også hvordan man bliver bedre til at bruge sit netværk til at skabe nye kontakter, der igen kan skabe nye kunder.    

Snakken gik lystigt i arbejdsgrupperne, så som altid gik mange af deltagerne fra mødet med ny viden om de øvrige deltagere og med stærkere relationer, end da de kom. 

Tak til Nykredit for at lægge lokaler til på Hovedvejen. 

HUSK næste netværksmøde er 13. september – tilmeld dig her!

Udgivet d. 18. august 2022