Netværksmøde med fokus på at lytte og spørge

Tirsdag d. 11. oktober blev der afholdt endnu et netværksmøde i Erhvervssammenslutningen. Som tidligere nævnt er et godt netværk guld værd – men det kræver, at du kender de andre medlemmer, hvis du vil have det fulde udbytte.

Derfor mødte mere end 25 medlemmer op for at få tips og tricks til at blive bedre til at netværke, mens de lærer de øvrige medlemmer bedre at kende. 

Netværksmødet blev holdt hos TimeLaw Advokater i Brøndby. Her præsenterede Erhvervssammenslutningens bestyrelsesmedlem, Helle Groth Christensen, advokat og partner i TimeLaw Advokater, firmaet og firmaets spidskompetencer.

Herefter tog Bo Kristiansen over, idet han var facilitator på mødet. For at alle kunne få et indblik i hinandens virksomheder, bad Bo de fremmødte medlemmer præsentere deres respektive virksomheder på 30 sek. Det kneb lidt for flere af medlemmerne, at holde sig inden for de 30 sek. Men det kom der faktisk en rigtig god dialog ud af, for hvad er det, man bør lægge fokus på når man skal præsentere sin virksomhed?

Herefter blev medlemmerne sat i gang med dagens gruppeopgave. 2 og 2 blev de sat sammen og havde nu 5 minutter til at finde ud af, hvordan de kunne hjælpe hinanden. Snakken gik lystigt i arbejdsgrupperne, så som altid gik mange af deltagerne fra mødet med ny viden om de øvrige deltagere og med stærkere relationer, end da de kom. 

Tak til TimeLaw Advokater for forplejning og for at lægge lokaler til i Brøndby.

HUSK næste netværksmøde er 8. november – TILMELD DIG HER!

Udgivet d. 13. oktober 2022