Mød bestyrelsens to nye ansigter

På årets generalforsamling i maj blev Britt Thomsen og Hellebeth Hansen valgt ind i bestyrelsen. Tirsdag den 22. juni holdt bestyrelsen et konstituerende møde for at fordele poster. Her kan du få et overblik over den nuværende bestyrelse og lære lidt mere om de to nye medlemmer.

Bestyrelsens poster fordeler sig således:

Formand:

Næstformand:

Kasserer:

Bestyrelsesmedlemmer:

Sekretariatet består af:


Britt Thomsen

Britt Thomsen er ejer af enmandsvirksomheden HR-adminstration, hvor hun laver HR for mindre virksomheder, som ikke har en HR-afdeling. For Britt handler det om at klæde arbejdsgiveren på, så de både kan udvikle deres medarbejdere og arbejdspladsen. For hun er overbevist om, at gode medarbejdere skaber resultater på bundlinen.

Britt arbejder med det, hun omtaler som håndarbejdet, eller det operationelle, indenfor HR. Det er blandt andet lovgivning, regler og kontrakter, som kan være udfordrende for nye arbejdsgivere og start-ups at finde rundt i. Hendes hjerte banker for at bygge virksomheder op på et solidt fundament, som skaber gode arbejdspladser. Hendes mål er at skabe virksomheder, der både tjener penge og som er et sted medarbejderne gerne vil blive.

Britt har over 20 års erfaring med HR. Hun startede i 2019 sin egen virksomhed og hun har en rygsæk fyldt med erfaringer fra mange forskellige brancher og typer af mennesker.

”Der er ikke meget for mig, der er ukendt. Jeg har altid lavet noget der ligner, eller mødt den type leder før. Derfor kan jeg nemt sætte mig ind i en ny situation”

Det er et år side, at Britt meldte sin ind som medlem i Erhvervssammenslutningen. Hun har både virksomhed og bopæl i Vallensbæk og syntes derfor, at det var rart at møde andre virksomheder i nærområdet. Til generalforsamlingen i maj 2021, blev hun valgt ind i foreningens bestyrelse. Hun stillede op til bestyrelsesposten, fordi hun gerne vil give tilbage og hjælpe med at fremme erhvervslivet i kommunen – og hun tænker, at der er uforløst potentiale i foreningen.

Hun har blandt andet observeret, at Erhvervssammenslutningen har mange medlemmer, men at der er en større andel, som ikke er aktive. Derfor kunne hun godt tænke sig at gøre en indsats, for at få flere af medlemmerne engageret i foreningens fællesskab. Hun ser samtidig et potentiale i at få flere unge mennesker engageret i foreningen, og fremhæver værdien i forståelse mellem generationerne.

”Jeg vil også gerne lære af de yngre, som har nogle andre ønsker og arbejder på en anden måde”.

Britt ser frem til at bidrage og sætte sit præg på foreningen, og til samarbejdet med kommunerne.


Hellebeth Hansen

Hellebeth Hansen er ejer af virksomheden Livsstilscenter for Krop & Sjæl, og har været det i 26 år. Her arbejder hun holistisk med kroppen; med træning, tanker og kost. Hellebeth er blandt andet alternativ behandler, coach og terapeut. Hun uddanner også fitnessinstruktører, og har tidligere haft samarbejde med kommunen om mentorordninger.

I livsstilscentret hjælper Hellebeth blandt andet med problematikker som stress, smerter og overvægt. Et af de særlige tilbud i livsstilscentret er deres eldrevne brikse, som giver skånsom og effektiv træning.

For tre år siden flyttede virksomheden til nye store lokaler i Brøndbyøster. Her lejer Hellebeth også lokaler ud til andre behandlere, så klienternes behov kan blive mødt et fælles sted. Hendes vision er nemlig at samle det hele i et hus.

Hellebeth meldte sig ind som medlem i foreningen for 6 år siden. Hun havde som selvstændig et behov for at møde andre erhvervsdrivende i lignende situationer, og var blevet anbefalet Erhvervssammenslutningen. Her fandt hun netop den sparring, hun havde brug for.

”Når man er selvstændig og alene i det, så mangler man nogle gange sparring med andre, som har de samme tanker”.

Til generalforsamlingen i maj 2021, blev Hellebeth valgt ind i bestyrelsen. Hun stillede op til bestyrelsesposten i Erhvervssammenslutningen, fordi hun ønsker at gøre en forskel og byde ind med hendes perspektiv. Hun mener, at hun har en alternativ indgangsvinkel i foreningen og det er netop det, hun gerne vil byde ind med.

Hellebeth fremhæver de mange nye tiltag, der er kommet i løbet af det sidste år, blandt andet tilføjelsen af online arrangementer. Det er ideer til udvikling og tiltag som disse, at hun gerne vil være med til at støtte og fremme, som en del af bestyrelsen. Hun ser samtidig frem til at få gang i de fysiske møder igen, hvilket hun mener, er et noget medlemmerne har brug for, efter de sidste halvandet år med Corona restriktioner.

Udgivet d. 24. juni 2021