Medlemsvirksomhed kåret som Danmarks bedste mellemstore arbejdsplads og bedste IT-arbejdsplads

Conscia A/S, specialist i netværk, datacentre og mobility-løsninger, er kåret som både bedste mellemstore arbejdsplads og bedste IT-arbejdsplads. Det skete ved Great Place to Works® årlige kåring af Danmarks bedste arbejdspladser. Conscia leverer løsninger til Danmarks mest krævende virksomheder med de mest komplekse it-projekter – og har de medarbejdere, der kan udføre dem.

Den 19. november blev Conscia hædret i Cirkusbygningen med hele to titler: Danmarks bedste mellemstore arbejdsplads (50-499 medarbejdere) og Danmarks bedste IT-arbejdsplads. Priserne blev uddelt ved Great Place to Works® årlige galla-event, som blev skudt i gang med en åbningstale af statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Placeringen med to priser er usædvanlig:

”Vi er fantastisk glade og stolte af resultatet og de to priser,” siger Mogens Bransholm, adm. direktør i Conscia A/S, som peger på en unik og kompetent medarbejderstab som en væsentlig årsag til kåringerne.

Moderne teknologi – og et ekstraordinært engagement

”Vi arbejder med den allernyeste teknologi, og for at være på forkant med teknologi, der udvikler sig ekstremt hurtigt, skal man virkelige brænde for det, man laver. Det gør medarbejderne hos Conscia. At være et sted med sådan en indstilling giver en helt speciel holdfølelse. Det er vigtigt for alle i Conscia at kunne være stolte af vores arbejde og af hinanden,” forklarer Mogens Bransholm.

Ifølge Mogens Bransholm er der mange, der bidrager til, at Conscia er en god virksomhed:

”Det er på grund af medarbejdernes kompetence og ansvarsfølelse, at Conscia opfattes som et kvalitets­brand i markedet. Og det er på grund af medarbejdernes evne til at agere med åbenhed, respekt og omsorg, at Conscia er så god en arbejdsplads. Det lyder stort, men det er bare sådan, det er.  Jeg er særligt stolt af vores evne til at modtage nye medarbejdere og få dem til at føle sig velkomne.

Conscia er vidensleverandør og løser meget komplekse projekter for kunderne. Det at være så god en arbejdsplads gør det muligt at tiltrække og fastholde Danmarks dygtigste medarbejdere, så vi kan hjælpe kunderne bedst muligt,” siger Mogens Bransholm.

Stor vækst og stærk kultur

I Great Place to Work oplever man Conscia som en meget klar vinder:

”Conscia er dygtig til at skabe økonomiske resultater. Desuden er faktorer som et godt arbejdsmiljø og respekt for hinanden en fuldstændig integreret del af Conscias kultur og måde at drive forretning på,” siger Liselotte Jensen, vicedirektør i Great Place to Work.

Liselotte Jensen peger på et andet karaktertræk ved Conscia:

”Conscia vokser nærmest med lysets hast – 40 pct. vækst i medarbejdere både i år og året før. På trods af dette trives medarbejderne, hvilket er usædvanligt. En årsag til dette er, at Conscia har valgt at have en flad organisations­struktur. Hermed forbliver Conscias værdier hele virksomhedens og ikke bare topledelsens. Og på den måde er det lettere for den enkelte medarbejder at føle sig som en del af virksomheden og at have indflydelse,” siger Liselotte Jensen.

Fakta om Conscia:

 

Udgivet d. 20. november 2014