Link Logistic får Erhvervsprisen 2021

Det blev logistikvirksomheden Link Logistic A/S, der løb med Erhvervssammenslutningens Erhvervspris 2021.

Kent Magelund, borgmester i Brøndby Kommune, sagde blandt andet om begrundelsen for tildelingen af Erhvervsprisen:

-Link Logistics modtager Erhvervsprisen 2021 for et udpræget godt samarbejde med Brøndby Kommune, på trods af travlhed og en hektisk hverdag.

-Det er en fornøjelse for vores Virksomhedsservice at blive mødt med ja-hatten, når det drejer sig om rekruttering og i det hele taget bare at have jobcenteret som førstevalg, når der skal bruges folk.

-At vi så også hører, at der er god trivsel og folk er glade for at være der, er jo heller ikke så ringe.

-Sidst, men ikke mindst, stiller Link Logistics sig til rådighed for et af Brøndbys kommende projekter, nemlig erhvervs­politikken. Med kort varsel har de taget pænt imod os og alle vores spørgsmål.

Hos Link Logistics er man også glade for sparringen og samarbejdet med kommunen.

-Vi er meget glade og stolte over at modtage Erhvervsprisen. Det er et kæmpe skulderklap til Jacob Hasfeldt og hans team, der har kontakten til Brøndby Kommune.  

-Vi har haft travlt og landet vores bedste resultat nogensinde i 2020 og her har Brøndby Kommunes Erhvervskonsulenter og jobcenter gjort det nemt for os at finde kvalificerede kandidater til vores vækst. Så stor tak til Brøndby Kommune for samarbejdet. De er hurtige til at agere og er gode sparringspartnere, siger Anders Martens, adm. direktør i Link Logistic.

Link Logistic hjælper high-end e-commerce virksomheder, der har brug for et one-stop-shopping koncept til deres lager og transport i hele verden. Hovedkontoret ligger i Brøndby, hvor 70 af virksomhedens 120 medarbejdere har deres daglige gang.

Erhvervsprisen uddeles skiftevis til en virksomhed i Brøndby, Glostrup eller Vallensbæk. I år skulle prismodtageren findes i Brøndby Kommune.

Af Michael Odsgard

Foto: Jesper Koefoed

Fra venstre: Bo Kristiansen, Formand i Erhvervssammenslutningen, Jacob Hasfeldt, Link Logistics, Kent Magelund, Borgmester i Brøndby Kommune og Anders Martens, Link Logistics.
Udgivet d. 1. juni 2021