Julehilsen fra Formanden med status over året

Kære medlemmer

Vi kan snart se tilbage på et 2020. Et meget anderledes år på grund af Covid-19, som har givet langt de fleste virksomheder store udfordringer.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig og din familie en glædelig jul og godt nytår.

Der skal også lyde en stort tak til vores fire kommuner Brøndby, Glostrup, Vallensbæk og Albertslund for det gode samarbejde.

(forsættes under videoen)

Se en kort videohilsen fra foreningens Formand Bo Kristiansen


Trods Covid-19, så har vi i år afholdt 12 netværksmøder og arrangementer

I Januar trak vores Nytårstaffel med Mia Wagner næsten 100 deltagere. En måned, hvor vi også havde Rene Hjetting forbi til et indlæg om tillidsbaseret markedsføring samt afviklingen af vores traditionelle kick off om at ligge den perfekte forretningsplan for året.

Vi nåede også lige at have fuldt hus til vores arrangement om LinkedIn og Influencer Marketing med Jacob Elton og Josephine Staunsbjerg inden Covid-19 for alvor satte en stopper for vores fysiske arrangementer i foråret.

Vi afviklede vores generalforsamling som et online videomøde med bestyrelsen samlet i et lokale med et videolink ud til dem, der fulgte med fra kontoret eller hjemmearbejdspladsen. Der var kampvalg om at komme ind i bestyrelsen, hvilket betød at Anders T. Johansen og Kaare Dehn blev valgt ind.

Generalforsamlingen var også et planlagt farvel til Erhvervssammenslutningens Formand Jens Sørensen, der takkede pænt af efter mere end 30 år i bestyrelsen.

Hen over sommeren lykkedes det os at besøge Vestbadet og afholde en Walk’N Talk mellem Vallensbæk Havn og Brøndby Havn samt Netværk i en Corona-tid med Brøndby Kommune og Erhvervshuset – Copenhagen Business Hub.

I september havde vi et glimrende netværksmøde med skuespiller Rasmus Søndergaard om Fem regler for god kommunikation.
Brian Mikkelsen gæstede vores prisuddeling, hvor vi på Vallensbæk Rådhus fik uddelt Erhvervsprisen til Helle Koers og Ungdomsprisen til Magnus Rørby.

Inden landet lukkede ned igen, fik vi afholdt et netværksmøde hos et af vores mange nye medlemmer Incitu og så havde vi erhvervspsykolog Steffen Tange på besøg til at indlæg om at forebygge stress på arbejdspladsen.

Vi har en plan
Bestyrelsen har lavet et stort arbejde for at kunne tilbyde nye aktiviteter og nye muligheder for dig som medlem.
Vi glæder os i bestyrelsen til, så snart det er muligt, at kunne præsentere en lang række nye spændende aktiviteter for 2021.

Husk! Dit lokale netværk er din genvej til forretning, sparring og viden.

På bestyrelsen vegne

Bo Kristiansen
Formand

Udgivet d. 21. december 2020