Jo mere du vil sælge, jo mindre sælger du!

Hvem har ikke deltaget i et netværksmøde, hvor alle kaster rundt med visitkort, og hvor det handler om, i lynets fart, at få fortalt dit budskab – kort og præcist til de andre deltagere? ”Så husker de mig sikkert, tænker du”. Men hvis alle fortæller deres budskab – hvem lytter så?

Sådan lyder de indledende ord fra Malene Lundgren, der til daglig rådgiver i synlighed, relationsopbygning, salg, personlig branding og kommunikation på sociale medier. I artiklen “Hvis du vil tjene penge på netværk, så lad vær med at sælge” giver Malene gode råd til, hvordan man netværker, og hvordan man ikke gør. Blandt andet gør hun opmærksom på, at hvis du vil sælge så lad være! Brug i stedet din oprigtige interesse, lyt og vær nysgerrig på andre mennesker og deres forretning.

Så er du typen, der i til vores møder tror, at du skal nå at fortælle en masse om dig selv og dine ydelser,  så læs med her  og bliv klogere på, hvordan du skal agere for at få mest muligt ud at dit netværk, (kræver at du har en LinkedI-profil).

Udgivet d. 8. marts 2016