Invitation til at deltage i job- og uddannelsesmesse

Jobcentret Brøndby oplever, at trods gode beskæftigelse inden for en del brancher, stadig har en del arbejdsløse, som ikke kan finde det rigtige job eller mangler noget opkvalificering for at komme i betragtning til jobbene eller måske har svært ved at se sig selv i andre job, end det, de har lavet hidtil.

De har derfor besluttet at invitere  alle ledige arbejdsparate borgere til en job- og uddannelsesmesse og vil derfor høre, om I kan være tilstede og fortælle om jeres virksomhed og hvilke job, I har, og hvad I ser efter, når I ansætter.

Job- og uddannelsesmesse, Torsdag den 27. august kl. 10 – 15.

Kulturhus Kilden, Nygårds Plads. 31, 2605 Brøndby

Ved job- og uddannelsesmessen vil der være:

Kommunen har hele Kulturhus Kilden, og hver virksomhed, uddannelsesinstitution og fagforening/ A-kasse kan få en plads, hvor borgerne har mulighed for at tale med  dem og høre nærmere om job- og uddannelsesmuligheder og medlemskab af en fagforening.  Man må også meget gerne holde et kort oplæg (maks 15 min) om sin virksomhed, uddannelse eller andet, der kan være relevant. Man kan komme ind og gøre klar med brochurer og andet fra kl 9.

Borgerne er inviteret fra kl 10 – 15,  og de forventer, der kommer 300 – 500 i løbet af dagen. Nok flest om formiddagen.

Jobcenterchef Bjarne Bo Larsen åbner jobmessen kl 10.15 med et kort oplæg.

Nærmere program følger, når kommunen har alle tilbagemeldinger.

I må gerne melde tilbage, om I kan deltage senest den 18. august. I må også gerne fortælle, om I kan holde et kort oplæg (maks 15 min.)  og om I kan deltage hele dagen eller noget af den til Ulla Bruhns på mail ulbru@brondby.dk

Udgivet d. 17. august 2015