Hos ODSGARD A/S cykler de til arbejde – og vinder præmier

Det blev Erhvervssammenslutningens medlemsvirksomhed ODSGARD Reklame/Marketing A/S, der løb med en af de to lokale præmier i ‘Vi cykler til arbejde’ kampagnen, hvor 133 lokale virksomheder deltog.
– Rigtig mange af vores medarbejdere cykler til og fra arbejde hver dag. Det er sundt og giver godt humør på arbejdspladsen, siger Michael Odsgard, ODSGARD Reklame/Marketing A/S, der rådgiver virksomheder omkring markedsføring på print og online.
”Det er dejligt, at se så stor en opbakning til cykelkampagnen her i Glostrup – vi har 133 virksomheder som deltager og medarbejderne har tilsammen cyklet 230.000 km. Kampagnens formål er, både at øge sundheden hos medarbejderne og at forbedre miljøet ved at nedsætte forureningen og trængslen i trafikken – et formål der passer lige ind i det, som vi arbejder for i Glostrup Kommune – nemlig at få en sund by i bevægelse.”, siger Flemming Ørhem (DF), formand for Miljø- og Teknikudvalget i Glostrup i forbindelse med overrækkelsen.

ODSGARDs 14 deltagere har i maj sparet atmosfæren for en udledning på ca. 200 kg CO2 i forhold til at køre i egen bil.

Præmien bestod af et gavekort til en økologisk restaurant, hvor hele cykelholdet kan få en hyggelig aften sammen.

CO2 besparelse og færre sygedage
Mere motion i hverdagen reducerer sygefraværet på arbejdspladsen. Ifølge Sundhedsstyrelsen har fysisk aktive medarbejdere omkring fem færre sygedage årligt end inaktive. Hvis du vælger at tage cyklen frem for bilen forbedrer du ikke kun sundheden, det er også en gevinst for miljøet.

Udgivet d. 23. juni 2014