Inkassoekspertens 10 bedste råd

Næsten 25 deltagere havde valgt at lægge vejen forbi Glostrup Park Hotel for at blive klogere på både inkasso og fakturaadministration.

Dagens indlægsholder, Martin Stensgård, fra VES Advokater er ekspert i inkasso og inddrivelse af pengekrav. Han har mere end 15 års erfaring med at inddrive tilgodehavender på vegne af sine klienter, så bestemt en mand, der ved hvad han taler om.

Martin startede med at give en kort introduktion til VES Advokater og deres forskellige arbejdsområder.

Herefter tog han fat på dagens egentlige tema, nemlig inkasso. Martin gav en grundig introduktion til inkassoens vej fra A til Z med alle de faldgruber, der kan være undervejs. De problemstillinger, man kan støde på, når der skal kræves penge ind, blev ligeledes gennemgået. Her var der en rigtig god dialog med deltagerne om deres egne erfaringer fra deres respektive virksomheder.

Inkasso er et ‘tungt’ stof for mange qua den megen lovgivning, der er på området. Martin formåede dog at formidle stoffet på en måde, så alle gik fra møde med nyttig, ny viden og gode råd til at optimere deres rykkerprocedure.

Martin Stensgård præsenterede også ‘Inkassoekspertens 10 bedste råd’ – en e-bog som VES Advokater har lavet til deres kunder. Den e-bog har vi fået lov til at videregive, så klik på billedet herunder, hvis du vil læse med 👇

Der skal lyde et stort TAK til Martin for at dele ud af sin viden og gøre medlemmerne klogere på et svært tema.

Efter dagens indlæg var det – som altid – tid til at netværke, mens der blev spist en lækker sandwich. Og som det kan ses på billederne herunder, fortsatte den gode stemning mens snakken gik lystigt blandt deltagerne.

Hele Netværksmødet blev bundet sammen af Bo Kristiansen, der var facilitator på mødet.

Og som altid er der fantastiske billeder fra fotograf Jesper Koefod.

Udgivet d. 28. februar 2023