Formanden ønsker glædelig jul!

Kære medlemmer

Nu er 2022 ved at rinde ud. Begyndelsen af året var præget af fortsatte restriktioner med COVID-19, men heldigvis lykkedes det at holde mange af vore planlagte arrangementer – blandt andet som zoom-møder.

I 2022 lykkedes det os, at få etableret en Erhvervskonference. Konference blev en stor succes ikke mindst på grund et spændende program, men også på grund af en fantastisk opbakning og stort fremmøde fra jer medlemsvirksomheder og fra Glostrup, Brøndby, Vallensbæk samt Albertslund Kommuner.

Erhvervssammenslutningen har også for alvor fået gang i alle vores øvrige aktiviteter: netværksmøder, foredrag og sociale arrangementer.

Samlet har 2022 været et godt år, og jeg glæder mig til 2023, hvor vi fortsætter med vores mange aktiviteter, netværksmøder, inspirerende foredrag og møder, hvor vi møder alle de andre spændende medlemmer af Erhvervssammenslutningen.

Tak for jeres deltagelse og opbakning til alle aktiviteterne og møderne i årets løb. Jeg håber, at se jer alle til mange spændende møder i 2023.

Med de bedste ønsker om en glædelig jul og godt nytår til jer alle og jeres familier!

André Kowalczyk

Formand for Erhvervssammenslutningen

Udgivet d. 13. december 2022