Fuld plade til Online Nytårsbanko

Torsdag morgen havde Erhvervssammenslutningen arrangeret Online Nytårsbanko for medlemmerne. Der var gode chancer for at vinde en af de mange præmier med hjem, for dem der var stået tidligt op.

Vi har desværre måttet aflyse årets Nytårskur med foredrag af Simi Jan (Foredraget forventes dog at gennemføres i foråret – dette vil blive meldt ud på hjem og her på hjemmesiden). Restriktionerne i forbindelse med corona har hidtil gjort, at det var umuligt at samle folk til den fejring og sammenkomst, som vi gerne havde set. Derfor måtte vi igen sadle om og lave et arrangement, som kunne finde smilene og hyggen ferm hos vores medlemmer – også selvom, at vi stadig ikke kunne sidde i et stort lokale.

Torsdag morgen kl. 8 tog vi hul på Online Nytårsbanko. Mange medlemmer sad heldigvis klar til at spille med fra stue, køkken og hjemmekontor. Vi spillede om de mange fede præmier, som både vores medlemmers virksomheder og andre har sponsoreret i forbindelse med Online Nytårsbanko. Vi vil gerne sige tusind tak for alle de mange gaver, vi har modtaget – de blev alle velmodtaget af dagens mange banko-vindere!

Fra Erhvervssammenslutningen side skal der lyde et stort tak for en sjov og hyggelig morgen med smil og grin – det var lige, hvad vi trængte til. I er fuld plade!

Se billeder fra morgenens online event her:

Udgivet d. 27. januar 2022