Formanden takker af

Jens Sørensen takker af som formand og bestyrelsesmedlem i Erhvervssammenslutningen på generalforsamlingen den 28. maj. Jens har siddet i bestyrelsen i 30 år og har de sidste mange år tegnet foreningen som formand.

– Beslutningen om at stoppe som formand og træde ud af bestyrelsen blev allerede taget sidste år. Erhvervssammenslutningen er i god form og jeg er helt tryg ved at overlade rorpinden til bestyrelsen.

Jeg havde naturligvis håbet, at vi kunne mødes fysisk til generalforsamlingen sidst i maj, men det har Corona-krisen desværre spændt ben for. Til gengæld skal jeg holde min første generalforsamling som et online videomøde, siger Jens Sørensen, der glæder sig til at fortsætte i foreningen som almindeligt medlem.

På generalforsamlingen skal vi også sige farvel til Christian Ebbesen, der pt. er næstformand. Christian stopper i øvrigt helt i Erhvervssammenslutningen, da han ikke længere arbejder i den private sektor og har fået arbejde i Roskilde.

Det betyder, at der bliver et par ledige pladser i bestyrelsen, så hvis du har lyst til at få indflydelse på Erhvervssammenslutningen, så er du velkommen til at melde dit kandidatur. Kontakt venligst en fra bestyrelsen – klik her

Bestyrelsen vil som vanligt konstituere sig efter generalforsamlingen.

Årets generalforsamling i Erhvervssammenslutningen afholdes pga. Corona-krisen som et online videomøde den 28. maj kl. 16. Du kan tilmelde dig ved at klikke her

Af Michael Odsgard  

Udgivet d. 14. maj 2020