Fælles Julefrokost 2021

Lørdag d. 4. december tog vi for alvor hul på julehyggen i Erhvervssammenslutningen til vores fælles julefrokost for medlemmer og ansatte.

Fest og feast

Festen blev holdt i skønne rammer på Scandic Glostrup, hvor der fra kl. 17 var dækket op til de 36 festklare gæster.

Det er vigtigt at få lagt en god bund, inden man begiver sig på dansegulvet – eller i baren. Derfor lagde vi selvfølgelig, som det hører julen til, ud med den store julemenu. Der var alle julens favoritter på menuen, og vi tør godt love, at ingen gik sultne hjem. Undervejs i de mange retter blev der serveret både øl, vin og vand og skålet mange gange undervejs!

Ingen bordplan nødvendig

Det var ikke nødvendigt at lave en bordplan på forhånd. I Erhvervssammenslutningen er netværk en del af DNA’et. Dette mærker man tydeligt, når man samler nogle af vores medlemmer under samme tag, eller i det her tilfælde, ved samme bord. Erhvervssammenslutningens Fælles Julefrokost er netop gjort op af, at selvom man ikke nødvendigvis arbejder samme sted og taler sammen hver dag, så har man lært sig at tale og hygge sig med folk, som man ikke nødvendigvis kender personligt.

Masser af initiativ

Vi er så heldige at have med en masse driftige mennesker at gøre i Erhvervssammenslutningen. Derfor var der på forhånd planlagt flere sjove aktiviteter i løbet af aftenen, som alle kunne deltage i. Aftenen bød derfor både på banko-spil med præmier, en hjemmelavet Kahoot-quiz for de skarpeste og den evige konkurrence om, hvem der kan tage det bedste selfie.

Tak for et brag af en aften, allesammen! Vi glæder os allerede til at se så mange af jer igen på torsdag til vores hyggelige julearrangement.

Se nogle af de udvalgte billeder fra festen herunder.

Udgivet d. 9. december 2021