Et Netværksmøde fuld af tillid

Endnu et velbesøgt Netværksmøde med hele 38 deltagere er blevet afholdt. De havde alle valgt at lægge vejen forbi Sallie’s Race Lounge for at netværke og blive klogere på, hvad tillid kan gøre i en virksomhed, men også i et netværk.

Første punkt på dagsordenen var selvfølgelig en lækker morgenmad og netværk, men derefter skulle alle lige en tur op af stolene og high five sidemændene/kvinderne – så var man HELT sikker på, at alle var vågne!

Dagens gæstetaler, Stina Trojlsgaard, Direktør og Erhvervspsykolog, tog herefter fat på dagens tema – tillid. Tillid er nødvendig, for at få alle til at arbejde i samme retning, og undgå at man spænder ben for hinanden.

Når tilliden er der, er der en lang række fordele:

Tid er en vigtig faktor for opbyggelsen af tillid. Vi har typisk størst tillid til dem, vi kendt i mere end 5 år. Derfor er det vigtigt, at du bliver ved med at deltage på Netværksmøderne, så du får en masse gode og tillidsfulde relationer.

Emnet var super relevant både i forhold til egen virksomhed, men også i relation til det at netværke.

Undervejs var der en god debat om de udfordringer, der kan være med tillid internt i virksomhederne.

Og til sidst et lille tip…hvis du har behov for at låne kr. 500,-, så skal du bare gå til Kenneth Waagenes, for han vil hjertens gerne hjælpe! Det er da tillid… 😄💰

Hele Netværksmødet blev bundet sammen af Bo Kristiansen, der var facilitator på mødet.

Endelig skal der lyde en STOR tak til Sallie’s Race Lounge for endnu en gang at lægge lokaler til et Netværksmøde.

Udgivet d. 9. februar 2023