Erhvervsprisen 2020 går til…

Det blev Helene Koers og Flexkapacitet, der løb med Erhvervssammenslutningens Erhvervspris 2020.

I år skulle vinderen findes i Vallensbæk, da Erhvervsprisen uddeles skiftevis i Brøndby, Glostrup og Vallensbæk Kommune.

Henrik Rasmussen, Borgmester i Vallensbæk Kommune sagde blandt andet om årets vinder:

– Vi har mange virksomheder i Vallensbæk, som gør det rigtig godt, så det har været svært at vælge årets Erhvervspris. Peter Andersen, vores Erhvervsdirektør og jeg har besøgt en lang række virksomheder, som har bekræftet os i, at vi har et sundt og godt erhvervsliv i Vallensbæk. Men der er en virksomhed, som stikker ud. En virksomhed anført af en ildsjæl, som har turde at kaste sig ud i det med sin god ide og turde at lægge hånden på kogepladen. En virksomhed, som har hjulpet rigtig mange af virksomhederne i Vallensbæk og i Erhvervssammenslutningen med deres løsninger.

Med prisen følger 25.000 kroner, som Helene Koers vil donere til et godt formål i lokalområdet.

Flexkapacitet har eksisteret siden 1992 og varetager en fuld palette af administrative ydelser som telefonpasning, ordrebehandling og sekretærservice for mere end 200 virksomheder i hele landet.

Prisen blev overrakt af Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv og Henrik Rasmussen. Lene Ellehave modtog prisen på vegne af Flexkapacitet, da Helene Koers desværre var forhindret i at deltage på dagen.

I stedet havde Helene sendt en lille video-hilsen, hvor hun takkede for prisen. Se indslaget her…

Helene Koers, Flexkapacitet

Af Michael Odsgard

Foto: Jesper Koefoed

Udgivet d. 25. september 2020