Erhvervskonferencen 2022 var en succes!

Tak til alle, der deltog på Erhvervssammenslutningens første erhvervskonference!

Onsdag d. 28. september mødte 146 forventningsfulde medlemmer, gæster, nøglemedarbejdere fra kommunerne og repræsentanter for årets Gazellevirksomheder op for at deltage i Erhvervskonferencen 2022.

Her bød dagens vært, journalist Michael Stærke fra TV2, velkommen. Derefter overlod han ordet til Erhvervssammenslutningens formand, André Kowalczyk fra Værkstedsgårdens Ejendomsudlejning A/S. André præsenterede Erhverssammenslutningen for de fremmødte og fortalte om de mange fordele, der er ved et medlemsskab af sammenslutning.

Herefter blev det tid til en velfortjent hyldest af Gazellevirksomhederne fra de fire kommuner, Vallensbæk, Albertslund, Glostrup og Brøndby. I Vallensbæk var der to Gazellevirksomheder i 2021. Desværre var der ingen repræsentanter fra de to virksomheder til stedet på dagen.

I Albertslund var der 10 Gazeller, og heraf var Adwise Media A/S, Hölscher Jensen A/S, Incitu ApS og Layher ApS repræsenteret på dagen.

Albertslunds Gazellevirksomheder

I Glostrup var der 13 Gazeller, og af dem var der repræsentanter fra Murermester Ole Larsen ApS og NS Filtration ApS.

Glostrups Gazellevirksomheder

Endelig var der i Brøndby kommune 21 Gazeller. Her var Villy Jønsson A/S, Revision Brøndby ApS, Neptun Spa & Pool ApS, Alberts ApS, og Kloak.tv ApS repræsenteret på konferencen.

Brøndbys Gazellevirksomheder

Stort tillykke til ALLE Gazellevirksomhederne fra de fire kommuner!

Efter fejringen af kommunernes Gazellevirksomheder blev det tid til at høre Torben Wieses altid inspirerende og underholdende foredrag om at bryde sine vaner for at opnå en forandring. Her var der plads til både grin og eftertanke.

Torben Wiese

Vil du gense Torben Wieses præsentation, kan du hente den her: 👇

De fire kommuner havde hver deres stand i salen. Her var der repræsentanter fra flere forskellige enheder i deres respektive kommuner – jobcentre, Miljø og Teknik etc. I alle pauser var der rig mulighed for deltager for at få en snak, sparring og netværk med relevante medarbejdere.

Næste punkt på dagens program var en paneldebat med de fire borgmestre, Henrik Rasmussen (K) fra Vallensbæk; Steen Christiansen (S) fra Albertslund; Kasper Damsgaard (S) fra Glostrup og Kent Max Magelund (S) fra Brøndby.

Alle fire borgmestre er enige om at det er virksomhederne, der skaber væksten i kommunerne. Derfor er det vigtigt med en dialog mellem kommunen og virksomhederne. Men de understreger også, at det er vigtigt, at de fire kommuner samarbejder på tværs af kommunegrænserne, for at skabe de bedst tænkelige forhold for erhvervslivet. Flere af kommunerne er pt i gang med at revurdere deres erhvervspolitik, så de er muligt rustet til fremtiden.

Herefter blev det tid til en lækker, let frokost leveret af Erhvervssammenslutningens medlemmer The Chimney Cake Shop og Frugt.dk. Imens gik snakken på kryds og tværs blandt deltagerne og kommunernes stande blev flittigt besøgt.

Dagens sidste indlæg kom fra Søren Ejlersen, medstifter af bl.a. Aarstiderne A/S. Søren fortalte om de mange ideer han igennem tiden har fået og har skabt en lang række virksomheder ud fra. Den mest kendte er selvfølgelig Aarstiderne, der i dag er en stor internetvirksomhed. Han kom bl.a. ind på vigtigheden af, at man som iværksætter husker at give stafetten videre. når virksomheden når til driftsfasen, og ikke skal udvikles som i begyndelsen.

Søren Ejlersen

Til slut sagde Michael Stærke tak for i dag. Samtidig opfordrede han deltagerne til at fortsætte med at netværke, mens de fik lækre kager sponseret af Det Gyldne Brød i Vallensbæk. Og man må sige, at det tog de til sig! Snakken gik lystigt og mange var også lige en tur forbi de fire kommuners stande for at få en sidste snak med medarbejderne.

Fra Erhvervssammenslutningen skal der lyde et stort TAK til alle, der var med til at gøre Erhvervskonferencen, for de fire kommuner på Vestegnen, til en succes.

Se præsentationen fra dagen her 👇

Foto: Jesper Michael Koefoed, Koefoed Kommunikation

Udgivet d. 5. oktober 2022