ER DIN VIRKSOMHED VINDEREN AF ØRESUNDDIREKTBUSINESS AWARD 2014?

Øresundbusiness Award er en pris til erhvervslivet i Øresundsregionen. Prisen på 50 000 danske kroner går til en virksomhed, der har set og udnyttet en god forretningsmulighed på den anden side af sundet.

Bag prisen står den offentlige informationstjeneste Øresunddirekt. Prisen skal skabe opmærksomhed om det potentiale, der ligger i at tænke regionen som ét forretningsområde. Gennem gode eksempler på fremgangsrige virksomheder håber Øresunddirekt at kunne inspirere flere smv-virksomheder til at etablere sig og gøre forretninger over sundet. For at kunne deltage, skal en virksomhed blandt andet være etableret i regionen og have gjort forretninger hen over grænsen.

Måske mener du, at din egen virksomhed kunne være en vinder? Eller måske kender du til en anden virksomhed, som du synes skal indstilles til prisen? I begge tilfælde kan du nominere via www.oresunddirektbusiness.com/oresunddirektbusinessaward2014.

Nomineringen er åben til og med den 8. september 2014. Prisen bliver uddelt på Øresundsbrons årligt tilbagevendende arrangement, Øresund Business Meeting, som i år ligger den 13 november 2014. 

Juryen består af følgende personer:Per Thye Rasmussen, chefkonsulent hos Dansk Erhverv og formand for juryen,  Robert Fekete, partner, Juul-Frost Arkitekter, Maxjenny Forslund, designer Maxjenny Fashion, Steen Lohse, vækstkonsulent, Væksthus Hovedstaden, Gustaf Lorentz, analysechef, Handelskammaren, Anne Abraham Marbrandt, CEO, Nyföretagar Centrum Öresund, Joachim Samuelsson, bestyrelseformand, Crunchfish og Magnus Schönning, vækst ekspert, Länsstyrelsen Skåne, og koordinator for Øresunddirekt, Sverige.

Udgivet d. 24. juni 2014