Er brancherelaterede foredrag vejen frem?

Du har nok ikke kunne undgå at bemærke, at vi vækster ganske meget i disse dage. Det er vi rigtig glade for, for jo flere medlemmer vi er, jo flere og bedre arrangementer kan vi tilbyde. Derudover betyder det naturligvis også, at der er flere potentielle kunder for alle medlemmer i netværket.

I vores bestræbelser på at lave målrettede arrangementer, der rammer netop din virksomheds behov, har vi nu forsøgt at opdele alle vores medlemsvirksomheder i brancher. Det giver os et billede af, hvilke brancher der er stærkest repræsenteret og åbner en mulighed for at tilbyde individuelle arrangementer målrettet de enkelte brancher.

En fintælling af vores nuværende 192 medlemmer viser følgende brancheopdeling:

Autobrachen: 13 medlemsvirksomheder
Detail: 9 medlemsvirksomheder
Engros: 19 medlemsvirksomheder
Landbrug og gartneri: 1 medlemsvirksomhed
Service: 9 medlemsvirksomheder
Håndværkere: 29 medlemsvirksomheder
Industri og produktion: 39 medlemsvirksomheder

IT og tele: 9 medlemsvirksomheder
Ejendomme: 13 medlemsvirksomheder
Offentlige virksomheder: 7 medlemsvirksomheder
Organisationer: 5 medlemsvirksomheder
Pengeinstitutter: 8 medlemsvirksomheder
Rådgivende virksomheder: 23 medlemsvirksomheder
Transport: 8 medlemsvirksomheder

Som det fremgår er håndværkere, industri og produktion samt rådgivende virksomheder stærkest repræsenteret. Så tilhører din virksomehed en af disse brancher, og har du særlige ønsker til arrangementer inden for din branche, så send os endelig en mail (info@erhvervssammenslutningen.dk) med forslag til, hvad der kan gavne netop dig og din virksomhed. Vi fortsætter naturligvis også med vores brede arrangementer, der kan ramme alle uanset branche, lige så vel som vi fortsat besøger spændende virksomheder – både medlemsvirksomheder og interessante ikke-medlemsvirksomheder.

Udgivet d. 8. april 2014