En tur i Vestbadet

Blå himmel og glade badegæster dannede de perfekte rammer for Erhvervssammenslutningens sommermøde, hvor 30 medlemmer mødtes ved bassinkanten af det helt nyrenoverede friluftsbad i Vestbadet.

Dagligleder Ulrik Olsen fortalte meget levende om Vestbadet og muligheder for arrangementer både inde og ude – blandt andet arbejder han på at vise Dødens gab på storskærm til et indendørs arrangement i efteråret.

Vestbadet er ejet delvist af kommunerne i Rødovre og Brøndby og Ulrik Olsen har de sidste fire år blandt andet arbejdet på at ændre mentaliteten fra en klassik offentlig indstilling til en kultur, der mere minder om en privat arbejdsplads. Herudover er Vestbadets friluftsbad netop ført tilbage til sit oprindelige udseende fra 50’erne. Et stort projekt med millionstøtte fra A.P. Møllers Støttefond og de to kommuner.

Erhvervssammenslutningens nye formand Bo Kristiansen benyttede lejligheden til at præsentere de to nye i bestyrelsen Anders T. Johansen og Kaare Dehn og fortælle om de kommende arrangementer, der både byder på Walk ‘n Talk og prisuddeling med indlæg af adm. direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen – se de næste arrangementerne her…

Det blev til mange gode snakke og grin blandt medlemmerne undervejs. Arrangementet var dejligt uformelt og en perfekt anledning til at ønske hinanden en god sommer.

Af Michael Odsgard – ODSGARD A/S

Udgivet d. 30. juni 2020