En hyggelig afslutning på året

Erhvervssammenslutningen havde indbudt til Julearrangement onsdag aften, for at sige god jul og godt nytår til alle medlemmer og samarbejdspartnere.

Selvom “Corona” på mange måder også har været overskriften for arbejdsåret 2021, var det vigtigt og meget hyggeligt at kunne sige ordentligt tak for året der er gået, til vores mange medlemmer. Årets julearrangement blev forståeligt noget mindre end vi havde håbet, men 20 medlemmer lagde alligevel vejen forbi bålhytten ved Herstedhøje.

Der var først og fremmest ‘dækket op’ med håndsprit og god afstand til aftenens arrangement, som ligeså blev afholdt udendørs meget af tiden.

Arrangementet startede ved bålhytten i Herstedhøje, hvor der bogstavelig talt var lagt på bålet til en hyggelig aften. Under halvtag var det muligt at indtage et dejligt glas gløgg, mens vi kunne sidde rundt om bålet og høre om, hvordan året var gået for vores forskellige medlemmer. Herefter var der er lille gåtur i vente for os, da vi skulle videre til Vikkelsøholm, hvor der var endnu flere lækkerier i vente.

På Vikkelsøholm blev vi taget godt imod af det søde personale, som havde sørget for julelækkerier til både gane og mave. I deres hyggelige gårdhave startede vi ud med vinsmagning, hvor der var både hvidvin, rødvin og en dessertvin med vilde kirsebær. Hvidvinen var særligt udvalgt, da den skulle være exceptionelt god til svinekød. Det var der kun én måde at finde ud af på, så der blev selvfølgelig også disket op med lækre ‘flæskestegsandwich’ i en version med porchetta istedet for den traditionelle flæskesteg.

Til sidst blev den hjemmelavede risalamande nydt sammen med dessertvinen udendørs i Vikkelsøholms hyggelige gårdhave, hvor der var tændt levende lys og fakler.

Vi vil gerne sige tusind tak for en hyggelig aften til alle fremmødte! Vi glæder os til forhåbentligt at kunne tage i mod mange flere næste år.

Se de hyggelige stemningsbilleder i galleriet herunder:

Udgivet d. 16. december 2021