E-supplies holder gratis seminar om love og regler på nettet

Hvis du sælger varer eller tjenesteydelser over nettet, uanset om det er til firmaer eller forbrugere, er der love og regler som skal overholdes. Derudover stiller loven også visse informationskrav til almindelige handler – krav du som erhvervsdrivende skal have styr på, hvis du vil undgå ubehagelige overraskelser og omkostninger. Har du check på om du gør det i dag? Der er også regler som giver dig rettigheder du måske ikke kender i dag. Udnytter du det?

Vores medlemsvirksomhed E-supplies vil i samarbejde med medlemsvirksomheden Ret & Råd gerne sikre sig, at du kender reglerne. De inviterer derfor til seminar, hvor erhvervsadvokat Wivi H. Larsen, som har siddet i det udvalg, der har formuleret loven, gennemgår de vigtigste regler, og hvad de har af betydning for netop dig og din virksomhed.

På seminaret vil du få en struktureret gennemgang af reglerne og de informationer, firmaer og forbrugerne skal have, når der laves nethandler. Du vil få nyttig information udleveret på seminaret, samt links til de formuleringer du kan anvende i fremtiden.

Det er kun 40 pladser på seminaret og tilmelding sker efter først til mølle, du tilmelder dig her.

FAKTA:

Pris: Gratis

Tid: Torsdag den 25. august 2016, kl. 08.30 – 10.00

Sted: e-supplies, Siestavej 7 – 2600 Glostrup.

 

 

 

Udgivet d. 16. august 2016