Vil du være mentor?

Vi får i gennemsnit 1 ny medlemsvirksomhed pr. uge, og vi ønsker naturligvis, at de bliver glade for at være en del af vores netværk. Men erfaringen viser desværre, at flere af de nye medlemmer aldrig ‘får tid’ til at komme til vores arrangementer med det resultat, at de melder sig ud efter 1-2 års passivt medlemskab. Det vil vi gerne lave om på!

Vi indfører derfor en mentorordning, hvor eksisterende medlemmer har til opgave at hjælpe nye medlemmer med at komme igang med at netværke. Helt konkret betyder det, at man som medlem får tildelt en mentee (en ny virksomhed beliggende i samme kommune), som man skal sørge for kommer til mindst et af vores arrangementer. Oftest er det bare et høfligt telefonopkald med en personlig opfordring, der skal til. Det får de nye medlemmer til at føle sig velkomne og sikrer samtidig, at eksisterende medlemmer hele tiden møder nye inspirerende mennesker til vores arrangementer.

Da vi har mange nye medlemmer, som trænger til et kærligt los i måsen, har vi brug for mange mentorer. Som mentor får du tildelt 1-3 nye medlemmer, som du har “ansvaret” for. Når medlemmerne er kørt ind, får du tildelt nye. Du kan til enhver tid melde dig til og fra som mentor.

SÅ – har du lyst til at være mentor og hjælpe nye virksomheder med at udnytte de potentieler, der ligger i at netværke, så send en mail til info@erhvervssammenslutningen.dk.

 

Udgivet d. 1. februar 2018