Bliv sponsor af byjubilæet i Glostrup

I 2016 fylder Glostrup 825 år. Byjubilæet er en enestående anledning til at vise, at der i Glostrup er mange aktiviteter, foreninger, virksomheder og institutioner, som sammen skaber en aktiv by.

Planen er at fejre byen gennem tre måneder fra august til og med oktober med en række store og små begivenheder. Startskuddet for byjubilæet sker ved Glostrup Parkstafet tirsdag den 23. august i Solvangsparken, og afslutningen markeres ved Kulturnatten den 29. oktober. Den sidste weekend i august er der festival.

Med et sponsorat i byjubilæet kan du vise, at din virksomhed er aktiv i lokalsamfundet og støtter op om kultur- og bylivet i Glostrup. Alle sponsorer nævnes på byjubilæets hjemmeside www.glostrup.dk/825.

Standard sponsorat
Logo på hjemmesiden 10.000 kr.
Logo på hjemmeside og i program 20.000 kr.

Bliv sponsor af festivalen

I dagene 27. – 28. august 2016 er der festival i Glostrup med masser af musik og aktiviteter for hele familien. Din virksomhed kan være med til at gøre fejringen til en fest og samtidig skabe synlighed om virksomheden som en aktiv del af byen. Festivalen bliver delt op i forskellige blokke, som appellerer til forskellige målgrupper. Der vil fx være musik for børnefamilier, musik for unge og musik for det modne publikum. Dele af festivalen arrangeres sammen med Glostrup Ungdomsråd. Der vil være både kendte og ukendte navne samt lokale bands. Der er flere muligheder for, at din virksomhed kan bidrage til festivalen og samtidig profilere virksomhedens navn.

Sponsorèr et pariserhjul
Din virksomhed kan sponsorere et pariserhjul. Det bliver markedsført som ”se Glostrup fra toppen af virksomhedsnavn-hjulet” i programmet, hos konferencier, på Facebook og i pressemeddelelser mv.
Pris 100.000 kr.

Sponsorèr en koncert
Din virksomhed kan sponsorere et band til festivalen. I programmet står der ”Kunstnernavn – præsenteret af din virksomhed”.
Prisen er variabel. Prisen afhænger af, hvilken kunstner du sponsorerer og aftales med Glostrup Kommune.

Sponsorèr et telt
Din virksomhed kan blive sponsor af et telt. De forskellige telte navngives med sponsorvirksomhedernes navn i programmet. Fx børneteater i ”virksomhedsnavns-teltet”. Du får mulighed for at udsmykke teltet med virksomhedens logo, skilte mv.
Lille telt 15.000 kr.
Stort telt 25.000 kr.

Sponsorèr en aktivitet
På festivalen skal der være aktiviteter for besøgende i alle aldre. Din virksomhed kan skabe opmærksomhed omkring jeres navn ved at arrangere en workshop, som ligger i forlængelse af virksomhedens tilbud. Fx kan en bank lave en guldgraverworkshop, og en guldsmed en smykkeworkshop. Prisen er, at din virksomhed dækker udgifterne til workshoppen.

Sponsorèr en scene
Sponsorer en scene og få virksomhedens navn på selve scenen. De forskellige scener navngives desuden med sponsorvirksomhedernes navne i programmet. Fx koncert på ”virksomhedsnavns-scenen”.
Hovedscene 100.000 kr.
Lille scene 50.000 kr.

Sponsor på festival t-shirt
Der bliver trykt en festival t-shirt, som blandt andet uddeles til frivillige ved festivalen. Du kan få dit firmalogo på ryggen af festival t-shirten.
Pris 10.000 kr.

Sponsorèr noget helt andet
Har din virksomhed en særlig mærkesag, et særligt produkt eller lignende, som kan tænkes ind i festivalens program, er der naturligvis også mulighed for at udarbejde et sponsorat, som er skræddersyet til din virksomhed.

Deltag med aktiviteter

Glostrup kommune vil gerne fylde byen med aktiviteter i hele jubilæumsperioden. Alle større jubilæumsaktiviteter medtages i jubilæumsprogrammet, som kommer både på tryk og elektronisk.

Arrangér en event
Din virksomhed kan være med til at fejre jubilæet ved at planlægge en event. I kan fx hyre en musiker og invitere indenfor til koncert i virksomhedens lokaler.
I kan også arrangere en event i samarbejde med det lokale foreningsliv. Glostrup kommune hjælper gerne med at skabe kontakten.

Bliv sponsor af jubilæumsmorgenmaden

For at fejre jubilæet planlægger Glostrup kommune et større morgenmadsarrangement i forbindelse med festivalweekenden og søger virksomheder, som er interesserede i at sponsorere morgenmaden.

Sponsorèr x antal poser morgenbrød
Kommunen planlægger også, at der skal være mulighed for at få et rundstykke i hånden, når man stiger af toget, eller at man kan køre forbi i bil og få en pose morgenbrød fredag den 26. august.
Din virksomhed kan være med ved at sponsorere x antal poser med morgenbrød samt medarbejdere til at dele dem ud. I posen skal der ligge et festivalprogram, men I er også velkomne til at lægge informationsmateriale om virksomheden i posen.

Jubilæumsmorgenbord
Glostrup kommune  har en ide om at arrangere et langt morgenbord med gratis morgenmad til alle interesserede. Vil din virksomhed være med til at udvikle ideen, inviterer kommunen til samarbejde.

Er du interesseret i at være med til Glostrups 825-års jubilæum i 2016, så kontakt jubilæumssekretariatet:
Mail: kultur@glostrup.dk
Telefon: Sigrid Rasmussen 4323 6543 eller Gitte Krogsgaard 4323 6540

Bemærk venligst at sponsorater tillægges moms ved afregning.

Udgivet d. 1. december 2015