Skab et trygt og lærende arbejdsmiljø

Hvordan sikrer man et arbejdsmiljø præget af læring, tryghed og trivsel?

Få et inspirerende oplæg om et af tidens problemstillinger, nemlig manglende tilknytning til arbejdspladsen og utilsigtede krænkelser. Hør om hvordan vi kan arbejde med vores medarbejders tilknytning til arbejdspladsen og dermed skabe fastholdelse af medarbejderne og øge deres trivsel blandt andet med et blik for de psykologiske kontrakter og en øget forståelse for de utilsigtede krænkelser.

Der vil blive sat fokus på, hvordan fælles organisatorisk basisviden om de psykologiske kontrakter og krænkelser samt hvorledes man strategisk kan arbejde med fremme og styrke et trygt og professionelt arbejdsmiljø og skabe professionelle relationer og inkluderende fællesskaber.

Oplægget er et afsæt for, hvad man kan arbejde med i sin virksomhed eller organisation. Det kan følges op af skræddersyet læringsforløb, workshops, oplæg eller etablering af interne netværk.

Med mange års erfaring inden for undervisning, ledelse, udvikling af læremidler og bred formidling af viden, har Malene Grandjean erfaringer med og konkrete bud på, hvordan man skaber et trygt og lærende arbejdsmiljø karakteriseret af høj trivsel og præstation

Kom og vær med, når vi sætter fokus på at fremme et sundt og inkluderende arbejdsmiljø.

Vi ser frem til at se dig til en inspirerende og lærerig dag!

Foredragsholder Malene Grandjean

Malene har over 25 års erfaring fra uddannelsessektoren samt over 12 års erfaring med ledelse og organisationsudvikling. Hun har blandt andet skrevet en afhandling om, hvorledes man under forandringsprocesser kan arbejde med at bevare trivslen og præstationen hos ens medarbejdere, og hun er ved at ligge sidste hånd på udgivelsen: Unges vej mod trivsel.

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet og det er muligt at tilmelde flere repræsentanter fra din virksomhed. HUSK – du må også gerne tilmelde en gæst fra dit netværk.

Du skal tilmelde dig i Erhvervssammenslutningens nye app for medlemmerne. Du finder app’en i App Store eller Google Play.

Læs mere her, hvis du ikke allerede bruger App’en – https://erhvervssammenslutningen.dk/ny-app-til-erhvervssammenslutningens-medlemmer.

Gæster

Er du ikke medlem af Erhvervssammenslutningen, kan du deltage som gæst, hvis du ikke har gæstet Erhvervssammenslutningen de seneste 6 måneder og er:

  • Ansat eller driver virksomhed beliggende i enten Glostrup, Brøndby, Vallensbæk eller Albertslund kommune
  • Ejer/er partner i en virksomhed udenfor de fire kommuner, men privat er bosat i en af de fire kommuner

Hvis du er gæst eller skal have hjælp til app’en, så send en mail til Charlotte Truelsen på info@erhvervssammenslutningen.dk

 

Du kan se deltagerlisten i App’en

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidspunkt:
torsdag d. 15. august 2024
Kl. 16:00 - 18:00

Sted:
Hjørnekontoret
Ringager 4A
2605 Brøndby

Deltagerliste