Netværksmøde Få lagt den perfekte plan for 2021 (AFLYST)

(AFLYST pga de skærpede restriktioner)

Årets første netværksmøde: Vi skal have nytårsfortætterne på plads.

Mange danskere går et nyt år i møde med et nytårsforsæt.

Nogen vil gerne forbedre deres sundhed gennem kost og motion. Andre vil være mere sammen med familien eller tage den tur til Asien, som man altid at talt om.

De fleste virksomheder sætter sig også naturligt nogle forretningsmål hvert år, der oftest handler om at reducere udgifterne, forbedre omsætningen eller få en bedre bundlinje.

Hvis det går med forretningsmålene, som det ofte går med de fleste personlige nytårsforsætter, så viser statistikken desværre, at halvdelen af os fejler i løbet af kun 14 dage, og tre måneder inde i året er der næsten ingen tilbage, som stadig holder deres mål for øje.

Har Du lagt din plan?
Ved årets første netværksmøde sætter vi derfor fokus på, hvordan du kan komme i mål med den perfekte plan for din virksomhed.

Hvad er din strategi?

Hvordan kan du bruge dit netværk til at komme i mål?

Vi hjælper hinanden med at få lagt den perfekte plan 2021!

Facilitator: Bo Kristiansen

Covid-19

Vi følger naturligvis situationen omkring Covid-19 og restriktioner nøje. Alle tilmeldinger registreres i rækkefølge og vil også som udgangspunkt blive prioriteret således, hvis vi skal skære i antallet af deltagere. Alle tilmeldte vil få besked omkring deres deltagelse lige inden arrangementet, så du kan roligt tilmelde dig nu, hvis du vil med.

Sundhedsmyndighedernes vejledninger, som f.eks. brug af mundbind, afstand og afspritning, skal naturligvis efterleves til arrangementet.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet og det er muligt at tilmelde to repræsentanter fra din virksomhed.

Du må gerne tilmelde og medbringe en gæst.

Tidspunkt:
tirsdag d. 19. januar 2021
Kl. 8:00 - 10:00

Sted:
Incitu
Roskildevej 22
2620 Albertslund

Deltagerliste