Netværkscafé på Hjørnekontoret

Vi inviterer til Netværkscafé på Hjørnekontoret i Brøndby – et hyggeligt arrangement uden fast dagsorden men hvor formålet er, at mødes og netværke.

Kom forbi når det passer dig – du behøver ikke at være der hele tiden. Arrangementet foregår i vores lokaler på Hjørnekontoret.

Netværkscaféen er en oplagt mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Du kan også invitere andre fra dit netværk til at deltage, så I kan få en uformel snak over en kop kaffe.

Vi håber, at du vil tage godt imod dette initiativ. Har du gode idéer til, hvordan vi kan forbedre vores netværkscafé, er du meget velkommen til at dele dem med os.

Arrangementet faciliteres af Hellebeth Hansen og Charlotte Truelsen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og skabe et stærkere netværk sammen.

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet og det er muligt at tilmelde flere repræsentanter fra din virksomhed. HUSK – du må også gerne tilmelde en gæst fra dit netværk.

Du skal tilmelde dig i Erhvervssammenslutningens nye app for medlemmerne. Du finder app’en i App Store eller Google Play.

Læs mere her, hvis du ikke allerede bruger App’en – https://erhvervssammenslutningen.dk/ny-app-til-erhvervssammenslutningens-medlemmer.

Gæster

Er du ikke medlem af Erhvervssammenslutningen, kan du deltage som gæst, hvis du ikke har gæstet Erhvervssammenslutningen de seneste 6 måneder og er:

  • Ansat eller driver virksomhed beliggende i enten Glostrup, Brøndby, Vallensbæk eller Albertslund kommune
  • Ejer/er partner i en virksomhed udenfor de fire kommuner, men privat er bosat i en af de fire kommuner

Hvis du er gæst eller skal have hjælp til app’en, så send en mail til Charlotte Truelsen på info@erhvervssammenslutningen.dk

 

Du kan se deltagerlisten i App’en

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidspunkt:
tirsdag d. 17. september 2024
Kl. 15:00 - 17:00

Sted:
Hjørnekontoret
Ringager 4A
2605 Brøndby

Deltagerliste