Netværksmøde: Kendte brands på Vestegnen med Danske Spil og Bryggeriet Skands

                                     

På dette netværksmøde om kendte brands på Vestegnen får du historien bag to utroligt spændende virksomheder, Danske spil og Bryggeriet Skands.

Planen er, at Brøndbys nye borgmester Maja Højgaard vil komme og byde velkommen.

Danske Spil og Bryggeriet Skands fortæller herefter historien bag virksomhederne og om, hvordan de arbejder med deres værdier og visioner.

Du vil få indblik i, hvordan virksomhederne er blevet et ‘navn’ og hvordan de arbejder med og beskytter deres respektive brand.

Undervejs vil du også blive klogere på deres fremtidsvisioner.

Efter de to indlæg er det din tur til at fortælle om din virksomheds værdier og versioner, og hvordan du bruger det i markedsføring og salgsarbejdet. Det sker i mindre grupper, så du kommer også til at høre, hvordan nogen af dine netværkskollegaer griber tingene an i deres arbejde.

Der vil blive budt på en let anretning og drikkevarer undervejs.

Vi glæder os til at se dig.

Facilitator: Bo Kristiansen.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet og det er muligt at tilmelde flere repræsentanter fra din virksomhed. HUSK – du må også gerne tilmelde en gæst fra dit netværk.

Du skal tilmelde dig i Erhvervssammenslutningens nye app for medlemmerne. Du finder app’en i App Store eller Google Play.

Læs mere her, hvis du ikke allerede bruger App’en – https://erhvervssammenslutningen.dk/ny-app-til-erhvervssammenslutningens-medlemmer.

Er du ikke medlem af Erhvervssammenslutningen, kan du deltage som gæst, hvis du ikke har gæstet Erhvervssammenslutningen de seneste 6 måneder og er:

  • Ansat eller driver virksomhed beliggende i enten Glostrup, Brøndby, Vallensbæk eller Albertslund kommune
  • Ejer/er partner i en virksomhed udenfor de fire kommuner, men privat er bosat i en af de fire kommuner

Hvis du er gæst eller skal have hjælp til app’en, så send en mail til Charlotte Truelsen på info@erhvervssammenslutningen.dk

Tidspunkt:
tirsdag d. 3. september 2024
Kl. 16:00 - 18:00

Sted:
Danske Spil
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Deltagerliste