Erhvervskonferencen 2024

– Fremtidens arbejdsplads.

Erhvervssammenslutningens erhvervskonference 2024 sætter fokus på fremtidens arbejdsplads.

Du kan høre to af Danmarks førende eksperter på området fortælle, hvordan fremtidens arbejdsliv ser ud og hvad det kræves af dig og din virksomhed. Er din arbejdsplads klar til fremtiden?

Deltag og få ny viden, inspiration og masser af muligheder for at netværke med erhvervsdrivende og nøglepersoner fra fire kommuner på Vestegnen.

 

Dagens program: 

Kl.    8.00: Registrering, kaffe og netværk

Kl.    8.15: Velkommen ved dagens vært, Michael Stærke

Kl.    8.30: Foredrag af fremtidsforsker Liselotte Lyngsø – Arbejdsliv i en forandringstid

Kl.    9.30: Kaffepause med mulighed for at netværke og tale med nøglepersoner fra kommunerne

Kl.    9.45: Indlæg fra de fire kommuner – Hvordan kan kommunerne bygge bro mellem borgere og virksomheder?

Kl.  10.05: Dialog med kommunerne på deres stande, netværk og en let anretning

Kl.  10.45: Foredrag af rekrutteringsspecialist Morten Ballisager – Danskernes arbejdsliv anno 2024

Kl. 12.00: Afrunding og netværk

(foreløbigt program med ret til ændringer)

 

Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker og foredragsholder

Liselotte Lyngsø er en efterspurgt fremtidsforsker og holder foredrag i hele verden. Hun designer visionsprojekter for flere store globale virksomheder, hvor hun hjælper dem med at kigge ind i fremtiden.

Hun har en helt fantastisk evne til at male mentale billeder af, hvordan udviklingen kommer til at påvirke os og hvordan vi skal forberede os til den.

Liselotte Lyngsø har skrevet adskillige artikler, essays og bøger om fremtiden og så er hun vært og tilrettelægger på podcasten Supertrends sammen med Lars Tvede.

Tidligere har hun været administrerende direktør for Fahrenheit 212 – The Ideas Company v. Saatchi & Saatchi. I 8 år var hun forskningsdirektør ved Instituttet for Fremtidsforskning og forud for det, var hun i Forward Studies Unit i Europa-Kommissionen, og inhouse fremtidsforsker hos IKEA.

 

Morten Ballisager, Rekrutteringsspecialist og foredragsholder

Morten Ballisager er ejer og bestyrelsesformand i Konsulenthuset Ballisager, som han grundlagde i 2008.

I flere år har Morten Ballisager været benyttet som rekrutterings- og arbejdslivsekspert af bl.a. TV 2 NEWS, Jyllands-Posten, Politiken, Berlingske, Go’ morgen Danmark og Dagbladet Børsen.

Hvert år gennemfører Konsulenthuset Ballisager en rekrutteringsanalyse, hvor de undersøger virksomhedernes rekrutteringsadfærd og præferencer, så de kan rådgive jobsøgere ud fra viden frem for varmluftige floskler.
De undersøger også danske lønmodtageres holdninger, motivation og præferencer i deres arbejdsliv og karriere i den årlige kandidatanalyse.

Morten er også forfatter til den 5-stjernede Håndbog i Moderne Jobsøgning, der blev udråbt til en af årets erhvervsbøger i 2020.

 

Michael Stærke - TV2

Michael Stærke, journalist og TV-vært 

Michael Stærke vil igen være dagens vært.

Michael Stærke har i mere end 15 år arbejdet for TV2, hvor han ofte har været LIVE reporter og/eller vært til store events, som Tour de France, Giro de Italia, OL, Håndbold osv.

 

Mød kommunale nøglepersoner fra Brøndby, Albertslund, Glostrup og Vallensbæk

Albertslund, Brøndby, Glostrup og Vallensbæk er alle kommuner, der i disse år er i rivende udvikling. Kom og hør kommunerne fortælle, hvordan de bygger bro mellem borgere og virksomheder samt hvordan de kan hjælpe din virksomhed.

De fire kommuner vil have hver deres stand med repræsentanter fra bl.a. jobcentre, erhvervskonsulenter og andre nøglemedarbejdere, så der vil være rig mulighed for at høre, hvordan du kan få hjælpe med alt fra nye medarbejdere til, hvordan du kan byde på kommunernes opgaver.

 

Se video fra Erhvervskonferencen 2023 om grøn omstilling.

Info

Der er gratis udendørs parkeringsmuligheder ved Kulturhuset Brønden (vær opmærksom på tidsbegrænsning. Der er zoner med 2 timer, 4 timer og hele dagen)

Bemærk tilmeldingen er bindende, dvs. der er et gebyr på 500 kr. pr. person for at blive væk uden afbud.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet og det er muligt at tilmelde flere repræsentanter fra din virksomhed. HUSK – du må også gerne tilmelde en gæst fra dit netværk.

Du skal tilmelde dig i Erhvervssammenslutningens nye app for medlemmerne. Du finder app’en i App Store eller Google Play.

Læs mere her, hvis du ikke allerede bruger App’en – https://erhvervssammenslutningen.dk/ny-app-til-erhvervssammenslutningens-medlemmer.

Hvis du skal have hjælp til app’en, så send en mail til Charlotte Truelsen på info@erhvervssammenslutningen.dk

 

Gæster

Er du ikke medlem af Erhvervssammenslutningen, kan du deltage som gæst, hvis du ikke har gæstet Erhvervssammenslutningen de seneste 6 måneder og er:

  • Ansat eller driver virksomhed beliggende i enten Glostrup, Brøndby, Vallensbæk eller Albertslund kommune
  • Ejer/er partner i en virksomhed udenfor de fire kommuner, men privat er bosat i en af de fire kommuner

Hvis du er gæst, så send en mail til Charlotte Truelsen på info@erhvervssammenslutningen.dk

 

Du kan se deltagerlisten i App’en

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidspunkt:
tirsdag d. 1. oktober 2024
Kl. 8:00 - 12:15

Sted:
Kulturhuset Brønden
Brøndby Strand Centrum 60
2605 Brøndby Strand

Deltagerliste