Alle blev klogere på kunstig intelligens

Alle blev klogere på kunstig intelligens

Hele 76 medlemmer af Erhvervssammenslutningen mødte op, da Kasper Bergstrøm afholdte en workshop med ChatGPT som omdrejningspunkt.

Og lad os bare slå fast med det samme. Ingen gik skuffede hjem.

Kasper Bergstrøm leverede en intens to-timers workshop, der gjorde et komplekst emne som kunstig intelligens tilgængeligt og relevant. Deltagerne blev ikke kun præsenteret for teori, men fik også et indblik i, hvordan Kasper brugte kunstig intelligens til administrative opgaver i sit arbejde.

– Kunstig Intelligens er en lige så stor revolution som computeren og internettet.

Kasper Bergstrøm

Deltagerne fik også en række opgaver, der skulle løses med den nyeste gratis version af ChatGPT 3.5 på de med medbragte computere og mobiltelefoner.

Ud over at alle fik lavet en madplan for den kommende uge, med opskrifter og tips til, hvornår der skulle handles, så gav opgaverne livlige diskussionerne ved bordene om de mange måder, kunstig intelligens kunne bruges i forskellige arbejdsprocesser.

Ingen tvivl om at tjenester som ChatGPT allerede nu kan bruges som en vigtig sparringspartner eller virtual assistent for os alle.

Er du nysgerrig på kunstig intelligens og hvad du kan bruge den til, så se denne inspirationsvideo, som er udarbejdet af Kasper Bergstrøm.

Foto: Jesper Koefoed

Udgivet d. 14. februar 2024