Årets første netværksmøde gik helt efter planen

Emnet på årets første netværksmøde var at få lagt den helt rigtige plan for 2020.

32 medlemmer havde fundet vej til årets første netværksmøde med temaet om at lave den helt rigtige forretningsplan for 2020 og komme i mål med den.

Alle præsenterede sig selv og fortalte om de kom i mål med deres mål i 2019 og løftede sløret for deres nye mål for 2020. Efter denne runde blev deltagerne delt i fire grupper. Her gik snakken på, hvordan man kunne hjælpe hinanden med at nå de nye mål.

Snakken gik så godt at deltagerne fortsatte dialogen i små gruppe efter mødet var slut.

– Det har været et rigtigt godt møde med mulighed for at præsentere sig selv og ens virksomhed, få sat ansigter på de andre medlemmer og høre, hvad de laver. Dejligt at tale videre i grupperne og få et bedre og dybere kendskab til hinanden, det er en god måde at bygge relationer på, sagde Betina Frølund, Salgskonsulent i Rentokil Initial efter mødet.

Inden mødet sluttede helt fortalte Næstformand Christian Ebbesen lidt om det at sidde i Erhvervssammenslutningens bestyrelse og opfordrede mødets deltagere til at melde sig som kandidat på generalforsamlingen i foråret. Christian har skiftet arbejde og træder derfor ud af bestyrelsen.

Bo Kristiansen var dagens facilitator. Foto Jesper Koefoed

-mo.

Udgivet d. 28. januar 2020