Aktiv lytning, øvelser og gode grin = netværk i Erhvervssammenslutningen

Der var stor interesse for at bliver klogere på aktiv lytning for at kunne blive bedre til at netværke. Næsten 40 medlemmer valgte at bruge en eftermiddag på månedens netværksmøde hos Select Sport A/S i Glostrup.

Arrangementet begyndte i Selects flotte indgang, der er bygget op som et vaskeægte omklædningsrum. Herefter gik turen til deres showroom, hvor Teamsale og Profil, Klaus Rasmussen, præsenterede Select, deres forretningsområde med salg til mere end 50 lande og deres imponerende historie.

Efter en forfriskning og masser af netværkssnakke, blev det tid til det egentlige netværksmøde med temaet: At lytte og bliver lyttet til. Her tog Bo Kristiansen over som dagens facilitator.

Hvad er aktiv lytning og hvorfor er det vigtigt i netværkssammenhæng? Der var en god dialog mellem medlemmerne om deres egne erfaringer med aktiv lytning og Bo kom med 5 gode tips:

Efter introduktion og dialog om emnet var det tid til en række praktiske øvelser for at synliggøre problematikken med at videregive oplysninger. Alle deltagerne var indstillet på at lege med og det blev en eftermiddag med masser øvelser, som blev gennemført med smil og latter.

Til sidst skulle der arbejdes i grupper, hvor deltagerne skulle præsentere sig selv i deres gruppe, hvorefter en fra gruppen skulle præsentere sidemanden/kvinden for resten af forsamlingen. Ikke helt så nemt, som man skulle tro…

Tak til deltagerne for at være aktive og være med på alle de praktiske opgaver, som facilitator Bo Kristiansen kastede dem ud i.

Og endelig skal der lyde et stort TAK til Select Sport A/S for at huse Erhvervssammenslutningen til månedens netværksmøde.

Foto: Jesper Koefod

Udgivet d. 10. marts 2023